Regulatory Risk Inhousedag

Bedrijf
Datum
09 mei 2019
Inschrijven voor
06 mei 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dit is dé de kans om op informele wijze kennis te maken met het Regulatory Risk team van Deloitte. De collega’s binnen ons team hebben uiteenlopende achtergronden: juristen, criminologen, wiskundigen en financiële experts werken samen. Wij helpen organisaties om te kunnen anticiperen op en zich te kunnen aanpassen aan veranderingen in wet- en regelgeving onder andere door het aanbieden van door data-analyse gedreven oplossingen. Benieuwd naar onze werkzaamheden?

We trappen om 8.45 uur af in een van de meest innovatieve kantoren ter wereld: The Edge.Tijdens deze dag nemen we je mee in de wereld van Regulatory Risk. Aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat, ga je met jouw groep voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een consultant binnen Regulatory Risk. Daarnaast krijg je de kans om vragen te stellen over alles wat te maken heeft met Regulatory Risk en werken bij Deloitte. De dag wordt afgesloten met een borrel en zal tot ongeveer 19.00 uur duren.

Wie kan zich aanmelden?

Binnen ons team kun je aan de slag als werkstudent, scriptie stagiaire of startende consultant. Deze dag is gericht op masterstudenten en starters die idealiter één van de volgende studierichtingen hebben gevolgd of volgen: Economie, Finance, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Criminologie, of een rechtenstudie die raakvlakken heeft met Regulatory Risk. Daarnaast richten wij ons ook op studenten die affiniteit hebben met data-analyse en willen starten als werkstudent, scriptie stagiaire of consultant. Je hebt bijvoorbeeld een van de volgende studieachtergronden: (toegepaste) wiskunde, natuurkunde, econometrie of een kwantitatieve specialisatie binnen de sociale wetenschappen.

Kan je niet wachten tot de Inhousedag en wil je nu al meer weten over hoe het leven van een werkstudent eruit ziet? Lees dan nu de blog van Fatima, een van onze consultants die begonnen is als werkstudent.

Interesse?

Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 6 mei 2019 aan voor de Regulatory Risk Inhousedag op ons kantoor in Amsterdam.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 09 mei 2019

Inschrijven voor: 06 mei 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam