Financial Risk Management Sneakerborrel

Bedrijf
Datum
18 april 2019
Inschrijven voor
14 april 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan naast je studie? Of zoek jij nog een bedrijf waar je jouw scriptie kan schrijven? Of ben jij net afgestudeerd en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Meld je dan nu aan voor de Financial Risk Management sneakerborrel op donderdag 18 april 2019 op ons kantoor The Edge. Onder het genot van een hapje en een drankje maak je nader kennis met Deloitte Financial Risk Management, de consultants en hun werkzaamheden, maar vooral de mogelijkheden die Deloitte jou te bieden heeft. Je kunt ons alles vragen!

Daarnaast willen we jou op een informele manier kennis laten maken met de vraagstukken die wij als Deloitte Financial Risk Management in de praktijk tegenkomen. Deloitte Financial Risk Management helpt financiële instellingen (banken en verzekeraars) in Nederland en het buitenland bij het ontwikkelen van modellen, strategieën en implementeren van nieuwe technologie.

Programma

The Financial Risk Management Sneakerborrel vindt plaats op Donderdag 18 April 2019 op The Edge (Gustav Mahlerlaan 2970, Amsterdam). Het programma is als volgt:

17.00 uur:     Ontvangst
17.30 uur:     Opening en presentatie FRM
20.00 uur:     Borrel

Dresscode

Dit is een informeel event, dus pas je kleding hier gerust op aan.

Wie?

Ben je een ambitieuze student in de laatste fase van de bachelor of master in econometrie, wiskunde, economie, finance, business administration of andere natuurwetenschappelijk of economische studie; heb je interesse in financiële modellen; en wil jij weten hoe het is om te werken bij Deloitte?

Gebruik deze unieke kans om het Financial Risk Management team te leren kennen en alles te horen over de werkzaamheden van Deloitte. Schrijf je in voor zondag 14 april voor de sneakerborrel. Als je een vriend of medestudent hebt die ook geïnteresseerd is, kun je hem of haar ook meenemen. Schrijf je allebei in voor het evenement via de link onderaan deze pagina.

Aanmelden?

Wil jij graag aanwezig zijn bij onze sneakerborrel? Upload dan voor zondag 14 april jouw CV en hopelijk zien we jou dan donderdag 18 april bij ons op kantoor!

Je kunt je aanmelden via deze link.

Heb je naar aanleiding van deze toelichting nog vragen neem dan gerust contact op met Chris Wentink via cwentink@deloitte.nl of via 0650055462.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 18 april 2019

Inschrijven voor: 14 april 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam