Interested in a speeddate?

Bedrijf
Datum
21 mei 2019
Inschrijven voor
01 mei 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hospitality Group zoekt ‘de ware’ High Potential

Ben jij bijna afgestudeerd (HBO/ Masteropleiding/ Bedrijfskunde/ FM / Hoge Hotelschool)? Heb jij een klinkende cijferlijst, prijswinnende stage of afstudeeropdracht waar anderen jaloers op zijn? Dan ben jij misschien wel de High Potential die wij zoeken voor ons Traineeship!

Traineeship @ Hospitality Group

Wij zijn hét advies en projectmanagementbureau op het gebied van hospitality, inkoop, huisvesting en facility management. Met ons tweejarig Young Professional Traineeship bouw je in korte tijd aan een aantrekkelijk track record. Je doet praktijkervaring op bij en met onze toonaangevende opdrachtgevers en boost de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden met trainingen en deep dive sessies.

Hospitality Group meets High Potentials | 21 mei 2019 

Wij nodigen jou graag uit voor ‘Hospitality Group meets High Potentials’. Het programma van deze middag bestaat uit workshops en netwerken. Tijdens verschillende speed dates maak je kennis met onze consultants en huidige Young Professionals. Misschien slaat de vonk wel over :-). We sluiten af met een borrel.

Krijg jij al vlinders in je buik?

Meld je snel aan vóór 1 mei aanstaande door een mail te sturen met je gegevens naar info@hospitality-group.nl en vergeet vooral niet je motivatie en je curriculum vitae als bijlage toe te voegen. Binnen een week hoor je van ons of je op onze inhousedag wordt verwacht. Wie weet start jij binnenkort bij ons als Young Professional! Klik op onderstaande button voor meer informatie op onze website.

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 21 mei 2019

Inschrijven voor: 01 mei 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amersfoort