EY Female Career Event

Bedrijf
EY
Datum
26 april 2019
Inschrijven voor
14 april 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met de vaardigheden die je in huis hebt, kun je ver komen. Zeker als je ze kunt inzetten in een omgeving die je uitdaagt om je steeds verder te ontwikkelen. Maar met alleen die skills kom je er niet. Je mindset, hoe je erin staat en naar jezelf en naar je omgeving kijkt, is zeker zo belangrijk. Bij EY geloven we dat je je pas echt kunt onderscheiden als je zowel je skillset als je mindset op orde hebt.

Wat gaan we doen?

Tijdens het EY Female Career Event gaat het om de rol die jij als vrouw kunt spelen in het bedrijfsleven. Hoe doen andere female business leaders het? En hoe gaat het er eigenlijk aan toe binnen zo’n grote organisatie? Welke kansen liggen er voor je, zowel op nationaal als op internationaal niveau?

Je kunt op dit event een workshop volgen die je de juiste skills aanreikt voor vrouwen op de werkvloer. En uiteraard is er zowel aandacht voor wat je kan als voor wie je bent. We zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar ons.

Voor wie?

Ben je een 3e jaars WO Bachelor of Master studente met interesse in Assurance, Tax, Transactions of Advisory? Schrijf je dan nu in!

Schrijf je nu in

Dit Female Career Event vindt plaats op 26 april 2019 op ons EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur waarna we afsluiten met een gezellige borrel. Inschrijven kan tot en met zondag 14 april. Heb je vragen over dit event? Stuur dan een mailtje naar Lotte Schiphorst.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 26 april 2019

Inschrijven voor: 14 april 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amsterdam