Programme Leadership

Bedrijf
Datum
25 april 2019
Inschrijven voor
17 april 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Masterstudenten en starters
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij altijd al willen weten hoe Enterprise Agile transformaties en programma management eruit zien in de praktijk? En ben je benieuwd met welke (internationale) klanten de afdeling Programme Leadership werkt? Kom dan op 25 april 2019 naar de Programme Leadership Inhousedag van Deloitte! Tijdens deze dag zullen ervaren consultants je meer vertellen over Agile transformaties, project portfolio management, programma delivery plus het opzetten en draaien van een programma management office. Om echt te ervaren hoe het is om consultant te zijn werk je in groepsverband aan het oplossen van een klantcase. Daarnaast is er voldoende tijd om onze consultants op een informele manier te leren kennen.

Programma's en projecten zijn voor onze klanten belangrijke instrumenten geworden voor het realiseren van strategische doelstellingen en beleid maar brengen ook een breed scala aan uitdagingen met zich mee. Het Programme Leadership team van Deloitte werkt nauw samen met klanten om de organisatiestrategie te vertalen naar projecten en/of programma`s, maar ook om de doelstellingen van complexe transformaties te realiseren – of dit nu is door het uitvoeren van programmamanagement, het implementeren van Agile of het opzetten van een coördinerend programma management office. 

Wil jij weten hoe het is om als consultant aan de slag te gaan bij Programme Leadership? Schrijf je dan nu in voor de inhousedag op 25 april!

Voor wie? Masterstudenten en starters (0 - 2 jaar werkervaring) die interesse hebben in portfolio-, programma- en projectmanagement.
Waar? Op ons kantoor in Amsterdam op de Zuidas.
Wanneer? We starten op 25 april 2019 om 10.00 uur en sluiten om 16.00 uur af met een borrel.

Deadline voor inschrijven is 17 april en dan laten we 18 april weten of je bent geselecteerd om de inhousedag bij te wonen!

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 25 april 2019

Inschrijven voor: 17 april 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Masterstudenten en starters

Locatie: Amsterdam