HeadsUp #6 ‘Resultaatgericht Organiseren & Managen’

Bedrijf
Datum
08 oktober 2019
Inschrijven voor
08 oktober 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In het huidige tijdperk moeten organisaties zich snel aan kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Goed management is de enige mogelijkheid om de continuïteit van een organisatie(onderdeel) te waarborgen. Ben je op zoek naar handvatten om die continuïteit concreet te maken? Kom dan naar de HeadsUp kennissessie ‘Resultaatgericht Organiseren en Managen’ op dinsdag 8 oktober!

Of je nu leiding geeft of een project begeleid binnen IT, HR, Operations, Logistiek of Finance, jij bent bepalend voor het succes! Ook voor de individuele deelnemer binnen een team, project of afdeling biedt deze methodiek aanknopingspunten en voordelen. Centraal staan de structuur en mindset om continu te blijven verbeteren. De volgende elementen komen daarbij aan bod:

 • relevante IT-trends en de gevolgen daarvan voor organisatie;
 • waarom dit vooral geen IT probleem is;
 • hoe je een digitale transformatie aan kunt pakken (met praktijkvoorbeelden);
 • de pijlers van een goede (digitale) transformatie.

Altijd al willen leren hoe je verbetering kunt identificeren en aanbrengen binnen een organisatie? Meld je dan snel aan!

Programma

 • 17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes
 • 18.30 uur: Resultaatgericht Organiseren & Managen door Wim Kweekel
  Wim Kweekel is adviseur, spreker, trainer en auteur. Tot nu toe heeft hij 7 managementboeken geschreven, waaronder ‘Resultaatgericht werken, managen en organiseren’. Hij adviseert bedrijven en organisaties hoe resultaatgericht te gaan werken. Meer specifiek: hoe daadwerkelijk een hogere klanttevredenheid, meer omzet, meer rendement, een hogere medewerkers-bevlogenheid en een kortere time-to-market te realiseren.
 • 19.15 uur: Digitaal Leiderschap door Wiemer Kuik
  Als IT-transformatie strateeg is Wiemer gespecialiseerd in de impact van de Digitale transformatie op de IT van organisaties. Hij creëert de toekomstige staat en monitort de huidige staat om te komen tot gap-analyses. Al jaren helpt hij zo organisaties bij de uitvoering van een digitale roadmap.
 • 20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Praktische informatie

Locatie: Beatrixgebouw Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 Utrecht
Datum: Dinsdag 8 oktober
Tijd: 17:45-21:00 uur
Kosten: Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Professionals met een Basic overeenkomst betalen € 99,-. Of jij beschikt over een Basic of Premium overeenkomst vind jij in jouw profiel in HeadFirst Select.

Over HeadsUp

Ben jij niet in de gelegenheid deze kennissessie bij te wonen? Houd onze evenementenagenda in de gaten om jezelf voor een volgende sessie aan te melden. Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand in de Jaarbeurs Utrecht. Met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessie hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun je netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Event informatie

Bedrijf: HeadFirst Group

Datum: 08 oktober 2019

Inschrijven voor: 08 oktober 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht