HeadsUp #3 ‘Verandermanagement’

Bedrijf
Datum
09 april 2019
Inschrijven voor
09 april 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Verandering is nooit klaar en de snelheid van veranderen neemt toe. De behoefte van organisaties om hier op aan te kunnen passen is groter dan ooit. Hoe zorg jij er als professional voor dat een organisatie of team klaar is voor de toekomst? Hoe kun jij hier het verschil in maken? En hoe pak jij niet alleen de leiding over de komende verandering, maar blijf jij dit blijvend goed doen? Tijdens deze kennissessie krijg jij nieuwe inzichten en tools die direct toepasbaar zijn door jou, als leider of teamlid. Veranderen kan namelijk heel makkelijk zijn! Ben jij bij HeadFirst als Premium of Excellent ingeschreven? Dan kun jij zelfs kosteloos deelnemen.

Programma

17.45 uur: Inloop met drankjes en broodjes

18.30 uur: Dave van der Weijde, Verander expert & mede-eigenaar Signific
Innovatie en wendbaarheid zijn sleutelwoorden in deze snel veranderende wereld. Toch is de gekozen methode van verandering in organisaties vaak nog een traditioneel en planmatig. Verander expert Dave van der Weijde heeft veel ervaring in het begeleiden van verandertrajecten, waarin dialoog met lef, persoonlijke motivatie en het doorbreken van patronen altijd centraal staan. Hij komt met nieuwe inzichten om mensen te verbinden aan de verandering en om teams daarmee te laten excelleren. In deze praktijkgerichte sessie krijg jij handvatten, waarmee jij morgen aan de slag kunt. De kennissessie is voor Zelfstandig Professionals – o.a. Managers en Leiders, Agile Coaches, Verandermanagers, Scrum Masters en Projectmanagers – die betrokken zijn of gaan worden bij een organisatieverandering. Voor deze training heb jij geen specifieke voorkennis nodig.

20.00 uur: Uitgebreide borrel met netwerkgelegenheid

Locatie

Jaarbeurs Beatrixgebouw
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Gebruik jij onze Premium of Excellent dienstverlening? Dan is deelname aan HeadsUp gratis!

Professionals die gebruik maken van onze Premium of Excellent dienstverlening kunnen, samen met een introducé, kosteloos het event bijwonen. Voor professionals die gebruik maken van onze Basic dienstverlening zijn de kosten € 99,-. Jouw profiel in HeadFirst Select geeft aan of jij Basic, Premium of Excellent bent.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand in de Jaarbeurs Utrecht. Met als doel Zelfstandig Professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Daarnaast kun jij netwerken met collega-ZP’ers en bijpraten met de relatiemanagers van HeadFirst.

Heb jij vragen? Neem contact op met Marieke Laaglang of Amy Hulshof via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum: 9 april 2019

Event informatie

Bedrijf: HeadFirst

Datum: 09 april 2019

Inschrijven voor: 09 april 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht