Deloitte Consulting Business Course

Bedrijf
Datum
06 juni 2019
Inschrijven voor
07 april 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
WO-Studenten
Locatie
Barcelona
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Haal jouw doel dichterbij door mee te gaan met onze Deloitte Consulting Business Course! Schrijf je in en ga met ons mee naar Barcelona!

Tijdens onze Consulting Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte centraal. Tijdens een case bij één van onze internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten benutten en met behulp van Deloitte professionals het project tot een goed einde te brengen. Je gaat inhoudelijk aan de slag in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wisselen we dit af met de meest leuke informele activiteiten zoals dineren op toplocaties, genieten van de Spaanse zon, het ontdekken van Barcelona, uitgaan in de hotspots en de uitdaging met elkaar aangaan in teams. Zo leer je Deloitte Consulting op de best mogelijke manier kennen!

Aanmelden

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 6 tot en met 9 juni 2019!

Inschrijfdeadline voor de Business Course is 7 april 2019 23:59.

Selectieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Consulting Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je schrijft je in, upload jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten (middelbare school en universiteit) en je ontvangt uiterlijk 9 april reactie op je sollicitatie;
  • Let op: schrijf je motivatiebrief naar een van de afdelingen; Strategy & Operations, Technology of Human Capital.
  • Ben je geselecteerd a.d.h.v. de CV- selectie? Dan word je door ons gevraagd om binnen 5 dagen een online assessment te maken;
  • De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor een van de selectiedagen op 24 of 25 april (helaas niet naar eigen keuze). Houdt er rekening mee dat dit een groot deel van de dag kan duren! 

Ga jij met ons mee naar Barcelona? Schrijf je dan snel in en ervaar hoe het is om bij Deloitte te werken! Tot in Barcelona!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Swier of Valerie Schoorlemmer.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 06 juni 2019

Inschrijven voor: 07 april 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: WO-Studenten

Locatie: Barcelona