Open Atelier ‘Regie in beeld’

Bedrijf
Datum
16 april 2019
Inschrijven voor
15 april 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

We nodigen je van harte uit voor ons Open Atelier ‘Regie in beeld 2019’ op dinsdag 16 april over regievoering binnen Facility Management en Real Estate. FM en Real Estate teams worden meer en meer uitgedaagd om sneller, effectiever en strategischer bij te dragen aan de business. Tijdens dit Open Atelier gaan we in op de vraag hoe je als Facility- en/of Real Estate manager in dat brede en complexe speelveld succesvol regie kunt voeren, hoe je weet dat het effectief is en waar de verbeterpunten liggen.

Ben je werkzaam in het FM- en/of huisvestingsdomein en is regie een actueel thema voor jou en jouw organisatie? Kom een kijkje nemen in de ‘regiekeuken’ van ASML en laat je inspireren door deze kennis en ervaring uit de praktijk.

Update FM regie framework

Hospitality Group is al jaren actief bezig met het thema Regie en deelt met regelmaat nieuwe inzichten. Het in 2016 ontwikkelde FM Regie Framework en de bijbehorende managementgame ‘Regie Regatta’ passen we veelvuldig toe bij het ontwerpen van regiemodellen en organisatiestructuren. Onze ervaringen en de veranderende context hebben geleid tot een actualisatie van het FM Regie Framework. Tim neemt ons mee in de bevindingen en presenteert het nieuwe Framework.

Het Regie Assessment

Het Regie Assessment is een door Hospitality Group ontwikkelde nieuwe methode waarmee teams de mate van professionele regie binnen hun organisatie kunnen vaststellen. Het assessment richt zich op het in kaart brengen van sterke- en verbeterpunten en het bepalen van een groeipad. Het assessment is bij uitstek geschikt om samen de eigen besturing van FM en Real Estate te optimaliseren. Doranne laat de werking van het assessment zien en deelt als primeur de eerste (anonieme) praktijkresultaten.

Regie op hard services bij ASML

ASML behoort tot Neerlands trots als het gaat om internationaal succesvolle bedrijven en meet zich qua groei en resultaten met de grote tech bedrijven in Silicon Valley. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Paul van Duuren vertelt over één van zijn uitdagingen; het ontwikkelen van een voor ASML passende vorm van regievoering op hard service contracten in een uitdagende, complexe, omvangrijke en snel groeiende omgeving. Paul legt de verbinding tussen de doelen en uitdagingen van ASML en de kansen en beperkingen voor de hard services providers.

Voor wie?

Ben je werkzaam in het FM- en/of huisvestingsdomein en is regie een actueel thema voor jou of jouw organisatie? Kom dan naar ons Open Atelier, praat bij met vakgenoten, wees de kritische vragensteller en haal vooral inspiratie op over jouw next steps in regievoering.

Deelname & informatie

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan dit inter­actieve Open Atelier? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Doranne Gerritse of Tim van Asch of via 033 – 462 55 55.

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 16 april 2019

Inschrijven voor: 15 april 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amersfoort