Novius Talent Event

Bedrijf
Datum
09 april 2019
Inschrijven voor
05 april 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten en starters
Locatie
Langbroek
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdagavond 9 april organiseren wij een Novius Talent Event. Tijdens deze avond introduceren wij ons bureau en ga jij op een interactieve en creatieve manier aan de slag met een leuke case. Aan de hand hiervan kunnen wij, maar ook jij, zien of je bij Novius zou passen en zal jij daarnaast een goede indruk krijgen van onze dienstverlening en onze werkwijze. Bovendien spreek je verschillende Novianen waardoor je een goed beeld krijgt van onze cultuur en heb je volop de mogelijkheid om al je vragen over Novius te stellen.

We starten om 17.00 uur met een rondje kennismaking en een korte introductie van ons bureau. Vervolgens gaan we een hapje eten en daarna gaan we interactief aan de slag met de case. De avond zal tot uiterlijk 21.00 uur duren.

Na afloop heb je een goede indruk van Novius als potentiële werkgever en hebben wij jou beter leren kennen. Hopelijk vinden we daarna allebei dat we goed bij elkaar passen en in dat geval zullen we je uitnodigen voor een persoonlijk vervolggesprek.

Ben jij net afgestudeerd, studeer je bijna af of ben je een starter met circa 3 jaar werkervaring die toe is aan een volgende stap? Schrijf je dan nu in met je CV en een korte motivatiebrief voor deze unieke avond. Wij laten uiterlijk één week van tevoren weten of je bent geselecteerd voor dit Talent Event.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Rianne Meenks op rmeenks@novius.nl of op telefoonnummer 0343-760076.

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 09 april 2019

Inschrijven voor: 05 april 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten en starters

Locatie: Langbroek