Business Course Risk Advisory

Bedrijf
Datum
14 mei 2019
Inschrijven voor
03 maart 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
WO-Studenten
Locatie
Boedapest
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijdens onze Risk Business Course staat jouw kennismaking met Deloitte en het Risk Advisory vakgebied centraal. Je gaat inhoudelijk aan de slag door gezamenlijk aan een case te werken in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wordt er niet alleen hard gewerkt, maar maken we ook tijd om elkaar, en Boedapest, te leren kennen. Denk aan sightseeing, dineren op de leukste plekjes in de stad, en uitgaan in dé hotspots van Boedapest. Zo leer je Deloitte Risk op de best mogelijke manier kennen.

Wat doet Risk Advisory?

Risico’s zijn binnen organisaties een constante realiteit. In traditioneel risicomanagement, worden risico’s gezien als iets dat vermeden moet worden om de waarde van een organisatie te beschermen. Binnen Risk Advisory zien we risico’ s juist als potentie om te groeien en bedrijfsprestaties beter te maken.

Hoe doen we dit?

Binnen Risk Advisory helpen wij klanten om zich bewust te worden van het potentieel van risico’s en adviseren we hen om risico’s in hun voordeel te gebruiken. Dit kan variëren van strategische uitdagingen met betrekking tot de reputatie van organisaties in de financiële industrie tot aan vraagstukken rondom de inrichting van cyber en privacy vereisten.

Schrijf je nu in!

Ben jij een WO student en zit in de laatste fase van je master? Schijf je nu in via de onderstaande button. Inschrijven voor de Risk Business Course 2019 kan tot 3 maart 2019.

Rond jij de selectieprocedure succesvol af, ga je mee op Business Course en is er een wederzijdse klik, dan maak je kans op een aanbieding voor een fulltime baan!

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Risk Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je schrijft je in met jouw CV. Na de sluitingsdatum ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie;
  • Indien je wordt geselecteerd, word je door ons gevraagd om binnen 5 dagen een online assessment te maken;
  • Uiterlijk 12 maart hoor je van ons of je het assessment succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag;

De selectiedag zal plaatsvinden op 20 maart 2019 en bestaat uit verschillende selectieonderdelen, waaronder een gesprek en een case. Houd deze datum alvast vrij!

Programma

Belangrijke data om alvast in je agenda te noteren als je jezelf wilt aanmelden voor de Business Course zijn:

  • 3 maart: Deadline inschrijving
  • 10 maart: Deadline assessment
  • 11 & 12 maart: Uitslag assessment
  • 20 maart: Selectiedag
  • 14 t/m 17 mei: Risk Business Course 2019!

Wil je je aanmelden voor de business course, maar ben je op een van de bovengenoemde data niet beschikbaar? Neem dan even contact op met een van de de recruiters.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 14 mei 2019

Inschrijven voor: 03 maart 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: WO-Studenten

Locatie: Boedapest