Risk Congres Groningen

Bedrijf
Datum
05 maart 2019
Inschrijven voor
05 maart 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Groningen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

egens groot succes en plezier van de afgelopen drie jaar zijn wij dit jaar voor de vierde keer aanwezig bij het Risk Congres Groningen 2019!

We zien jullie dus allemaal graag op 5 maart 2019!!

Ook dit jaar kun je meedoen aan de Solid Innovation in Banking Game!
Lees hieronder meer over de Game, wie aanwezig zullen zijn bij het Congres en de reacties van studenten op de Solid Innovation in Banking Game van de voorgaande jaren. Inschrijven gaat via de website van Risk Congres Groningen.

Solid Innovation in Banking Game

Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game. Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

De Finance & Risk Consultants of Recruiters

Dit jaar zullen onze Recruitment Consultants Dianne Bos en Judy Rotering aanwezig zijn bij het evenement. Zij zullen je die dag meer informatie geven over onze organisatieof over het Traineeshipvan Solid Professionals. Daarnaast zal de Solid Innovation in Banking Game gegeven worden door consultants Finance & Risk. Wie dit zijn zal later bekend gemaakt worden!

Wil je alvast bekijken wie wij precies zijn en of wij mogelijkheden hebben die aansluiten op jouw carrière wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

Event informatie

Bedrijf: Solid Professionals

Datum: 05 maart 2019

Inschrijven voor: 05 maart 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Groningen