Consultancy Inhouseday

Bedrijf
Datum
07 januari 2019
Inschrijven voor
30 december 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO-Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Breng jouw carrière naar het hoogste niveau!

Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op maandag 7 januari 2019 nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

Consultancy Inhousedag

Deze dag staat in het teken van een kennismaking met Deloitte Consulting.  Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen. Aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat, ga je met jouw groep voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant en de verschillende afdelingen die Deloitte Consulting heeft: Strategy & Operations, Human Capital en Technology. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Wie kan zich aanmelden?

Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je bachelor of master en heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 30 december 2018 aan voor de Consultancy Inhousedag op het kantoor in Amsterdam: The Edge.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 07 januari 2019

Inschrijven voor: 30 december 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO-Studenten

Locatie: Amsterdam