Hospitality als Mindset

Bedrijf
Datum
04 april 2019
Inschrijven voor
28 maart 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hospitality proef je terug in alle aspecten van een organisatie. Het samenspel van omgeving, dienstverlening en gedrag zorgt voor een positief gevoel. Gasten en medewerkers voelen zich welkom. En dat zorgt voor blije en bevlogen medewerkers en tevreden en loyale klanten. Hospitality en beleving zijn dan ook dé ingrediënten waarmee de werk-, maar ook de zorg- en de leeromgeving zich kunnen profileren en onderscheiden. Het tastbaar maken van hospitality is voor veel (facilitaire) organisaties nog niet zo eenvoudig. Hoe kun je hospitality als organisatie betekenis geven en je er blijvend mee onderscheiden?

Speciaal voor professionals die ‘hospitality’ verder willen ontwikkelen of uitrollen organiseren wij een hospitality course. In deze course nemen we je mee in de wereld van hospitality, van visievorming tot en met borging. We prikkelen inhoudelijk en laten je diverse hospitality concepten ervaren op locaties als de Summum lounge, Alliander en de Verspillingsfabriek. Met de nieuwste inzichten, inspirerende concepten, uitdagende opdrachten en praktische tools creëer je in de vier sessies een hospitality portfolio voor je eigen organisatie.
We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de course.

Bekijk hier het volledige programma (pdf). Voor meer informatie over onze Hospitality course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer (s.brouwer@hospitality-group.nl/ 033 – 462 55 55).

Deelname

Inschrijven voor de course kan tot uiterlijk 28 maart 2019. We gaan uit van minimaal tien en maximaal dertig deelnemers. De kosten voor de volledige Hospitality Course bedragen € 2.950,- per deelnemer, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group behoudt zich het recht voor het programma op onderdelen of locaties te wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 28 maart 2019 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 28 maart en 2 april 2019 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 2 april 2019 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 04 april 2019

Inschrijven voor: 28 maart 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amersfoort