Women in Consulting

Bedrijf
Datum
07 februari 2019
Inschrijven voor
30 januari 2019
Type event
Business Course
Doelgroep
Studentes
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij ’s werelds meest vooraanstaande strategie consultant in pricing, marketing en sales? Neem dan deel aan het Simon-Kucher Women in Consulting event op donderdag 7 februari. 

Tijdens dit evenement -specifiek gericht op vrouwen- zul je inzicht krijgen in het dagelijks leven van een internationale strategie consultant. Wat voor projecten werken wij aan? Hoe ziet een typische dag eruit? Hoe is het om te werken voor een snel-groeiende internationale consultant? Hoe combineer je een dynamische, uitdagende werkomgeving met een goede work-life balance? 

Daarnaast word je uitgedaagd om jouw analytisch vermogen en gestructureerd en logisch denken in te zetten tijdens een interactieve mini-case. Aan het einde van de middag nodigen we je uit voor een borrel met onze consultants en partners, zodat je de kans krijgt in een iets informelere setting kennis te maken met het kantoor.  

Inschrijven kan via deze website. De inschrijving sluit op 30 Januari 2019. 

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met onze Recruitment Manager via isabel.vermeulen@simon-kucher.com.

Event informatie

Bedrijf: Simon-Kucher & Partners

Datum: 07 februari 2019

Inschrijven voor: 30 januari 2019

Type event: Business Course

Doelgroep: Studentes

Locatie: Amsterdam