Meet & Greet met Novius

Bedrijf
Datum
06 november 2018
Inschrijven voor
06 november 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Langbroek
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij toe aan een volgende stap in je carriere?!

Op dinsdagavond 6 november organiseren wij de Meet & Greet met Novius. Dit is een spectaculaire avond waarbij je, aan de hand van the Battle of Disruption, onze dienstverlening en cultuur leert kennen. Durf jij de strijd aan te gaan en vind je het leuk om Novius als potentiele werkgever beter te leren kennen, meld je dan aan!

Om 17.00 uur starten we de avond met een hapje en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, beginnen we met de game. In teams verzamel je zoveel mogelijk bitcoins door het interpreteren van commerciële filmpjes en binnenvliegende tweets. Je lost trend-puzzels op en transformeert je team naar een nieuw business model. Rond 21.00 uur bekronen we het winnende team en sluiten we de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van Novius. Zowel van onze dienstverlening als van Novius als potentiele werkgever. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en zullen we na deze avond kijken of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Heb jij al werkervaring en ben jij toe aan een volgende stap in je carriere? Schrijf je dan nu in met je CV en een korte motivatiebrief voor deze unieke avond.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Martine Klomp op office@novius.nl of op telefoonnummer 0343-760076.

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 06 november 2018

Inschrijven voor: 06 november 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Langbroek