Deloitte Tax Business Course 2018

Bedrijf
Datum
26 november 2018
Inschrijven voor
30 september 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Deloitte Tax Business Course biedt je een mix aan inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen. Het unieke aan onze Business Course is dat je werkt aan een echt vraagstuk van een klant van Deloitte. Dit is het échte werk! Heb jij het in je om de klant te helpen?

Samen met onze Tax Professionals ervaar je tijdens de Business Course hoe het is om als fiscalist bij Deloitte te werken. Je zult aangenaam verrast zijn en merken dat professionaliteit, inhoud en sympathie prima samengaan. Uiteraard staat deze week niet alleen in het teken van fiscale inhoud, maar draait het ook om jouw persoonlijke ontwikkeling.

Verder mag een bezoek aan de mooiste plekken van een wereldstad die we zullen bezoeken natuurlijk niet ontbreken. Naast het harde werken, maken we daarom ook veel tijd vrij voor fun!

Aanmelden

Durf jij de opdracht aan te pakken? Om in aanmerking te komen voor een plek in onze Business Course voldoe jij aan de volgende criteria:

  • Je studeert Fiscale Economie of Fiscaal Recht en bent Masterstudent of 3e jaars Bachelor student;
  • Door de ontwikkelingen binnen Deloitte Tax & Legal zijn wij ook erg geïnteresseerd in fiscale studenten die affiniteit met IT hebben, dit is geen must maar wel een pré;
  • Je bent beschikbaar in de periode van 26 november t/m december, andere belangrijke data om in je agenda te zetten zijn 7, 14 en 21 november.

Meld je uiterlijk zondag 30 september aan voor de Tax Business Course 2018 en wie weet, kom jij wel terug van de Business Course met een mooi aanbod van Deloitte!

Selectieprocedure

  • Op dinsdag 2 oktober ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie; 
  • Je wordt hierna mogelijk door ons gevraagd om uiterlijk op zondag 7 oktober een online assessment te maken. Houd er dus rekening mee dat je weinig tijd hebt om te oefenen voor het assessment; 
  • Op dinsdag 9 oktober hoor je van ons of je wordt uitgenodigd op de selectiedag; 
  • De selectiedag vindt plaats op dinsdag 16 oktober en zal ongeveer 2 uur van jouw tijd aan selectieonderdelen in beslag nemen; 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 26 november 2018

Inschrijven voor: 30 september 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam