Real Estate Inhousedag

Bedrijf
Datum
29 november 2018
Inschrijven voor
22 november 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Pak jij de voorsprong in jouw vastgoedcarrière?

Draai één dag mee als Real Estate consultant!

Ben jij in staat bij complexe vraagstukken door te dringen tot de kern en de klant daarover te adviseren? Kom dan naar Meet Deloitte Real Estate. Hier stap je samen met je team in de wereld van een Deloitte Real Estate consultant. Je gaat aan de slag met een uitdagend vastgoedproject gebaseerd op een real life case. Vraagstukken op het gebied van vastgoedorganisatie- & portefeuillestrategie, gebiedsontwikkeling, vastgoedfinanciering en –waarderingen komen daarbij aan bod. Zet jij je inhoudelijke kennis, team samenwerking, maar ook op je commerciële, strategische, creatieve, analytische en presentatievaardigheden in om deze uitdaging aan te gaan?

Heb je affiniteit met vastgoed en zit je in de laatste fase van je bachelor en/of master WO-studie Bedrijfskunde, (Real Estate) Finance, Economie, (Economische) Geografie, Bouwkunde, Vastgoedkunde of Planologie?

Meld je dan nu aan voor de Deloitte Real Estate Inhousedag! Deze Inhousedag vindt plaats op 29 november op ons kantoor in Amsterdam. Aanmelden voor Meet Deloitte Real Estate in november kan tot en met 22 november. 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 29 november 2018

Inschrijven voor: 22 november 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam