Leergang Inclusief Werkgeven - Masterclass I

Bedrijf
Datum
16 oktober 2018
Inschrijven voor
16 september 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Functionarissen
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vanaf 16 oktober organiseert De Normaalste Zaak samen met Accenture en AWVN voor de derde maal de leergang inclusief werkgeven. Sprekers zullen kennis en inspiratie delen, maar de focus ligt op uw eigen casuïstiek. Voor het derde jaar op rij organiseren we een leergang op het gebied van inclusief werkgeverschap. De leergang is gericht op professionals die ambassadeur zijn of willen worden op het gebied van inclusief werkgeverschap. In de praktijk loopt men wel eens op tegen weerstand binnen de organisatie of is het een hele uitdaging om doelgericht, en zonder hulp of expertise, tot een strak actieplan te komen. Wij vinden het zonde als dergelijke goede wil verloren gaat en bieden daarom de leergang aan die bestaat uit drie masterclasses die helpen in het opzetten van een actieplan, waarin de middelen om met weerstand om te gaan aangereikt worden, de aanpak verfijnd en gekalibreerd wordt en bovendien doen deelnemers vaardigheden op in het verkopen van hun plan. 

Datum: 16 oktober, 6 november en 27 november
Tijd: 09.00 – 17.00 uur
Locatie: Volgt

Het programma staat in het teken van uw persoonlijke leertraject. Sprekers zullen kennis en inspiratie delen, maar de focus ligt op uw eigen casuïstiek. U zult dus voornamelijk bezig zijn met voor u relevante uitdagingen. Een gedetailleerd programma vindt u in de brochure.

Masterclass I, 16 oktober:
In deze masterclass brengen we de doelgroep en uw stakeholders in beeld. Verandering stuit vaak op weerstand, hoe kunt u hiermee omgaan?
Sprekers zijn Philippe Delespaul, hoogleraar zorginnovaties GGZ en Jacqueline Maschino, adviseur en trainer inclusief ondernemerschap.

Masterclass II, 6 november:
Inleven, brainstormen en wetenschappelijke basis voor uw inclusief HR-model. Ideeën verbeteren staat centraal.
Spreker is Sven Romkes, project officer diversiteit en inclusie ABN AMRO, en Charissa Freese, senior onderzoeker Nieuwe arbeidsrelaties.

Masterclass III, 27 november:
Hoe brengt u uw verhaal goed over? Aan het einde van de masterclass heeft u een actieplan, waarvoor u draagvlak weet te creëren.
Spreker is Renzo Deurloo, oprichter van GreenFox. 

Informatie

Bekijk de brochure waarin u informatie vindt als de opzet van de Leergang inclusief werkgeven, de agenda, ervaringen van eerdere deelnemers en de sprekers.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via masterclass@denormaalstezaak.nl.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 16 oktober 2018

Inschrijven voor: 16 september 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Functionarissen

Locatie: Amsterdam