Bostec 25 jaar! Een kijkje in de toekomst

Event informatie

Bedrijf: Bostec

Datum: 11 oktober 2018

Inschrijven voor: 10 oktober 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Capelle aan den IJssel

Bedrijf: Bostec

Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bostec Management & Consultancy heeft de ambitie om het doorlopen van uw processen door klant, reiziger, patiënt, medewerker of product zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken. Door processen slimmer en efficiënter te laten aansluiten verbeteren wij de healthcare, mobiliteit en industrie. Zo ondersteunen wij al een kwart eeuw onze relaties bij het organiseren van innovatie en daar gaan we zeker de komende 25 jaar mee door. Want de wereld verandert, ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, waardoor je aanpassen en onderscheiden van de rest steeds belangrijker wordt!

Genoeg reden dus voor een feestje! En in plaats van achterom te kijken, benutten wij deze gelegenheid graag voor een kijkje in de toekomst. Want hoe ziet de wereld er over 25 jaar uit? En wat houdt dat in voor bedrijven in de industrie, mobiliteit en healthcare? Tijdens het Bostec 25 jaar event gaan wij hier samen met u mee aan de slag. Drie toonaangevende Bostec relaties uit deze drie domeinen nemen u mee naar het jaar 2043 en vertellen over de ontwikkelingen, mogelijkheden en obstakels die zij daar verwachten tegen te komen.

Marcel Boon – General manager DVNutrition
Marcel is een visionair manager met een zeer brede operationele ervaring in de zuivelproces industrie in binnen- en buitenland. Maar ook zijn organisatie DVNutrition V.O.F. loopt voorop binnen deze industrie. Mede dankzij een moderne energiecentrale die bijna volledig zelfvoorzienend is qua energie, de Lean-gereedschappen waarmee ze binnen DVNutrition continue werken aan duurzame verbetering van hun processen en door de inzet van artificial intelligence om te zorgen voor voorspelbare productieprocessen.

 Maar ook voor de komende 25 jaar wil DVNutrition voorop blijven lopen en de hun belangrijke positie als Europese speler behouden. Hoe? Daarover laat Marcel graag zijn licht schijnen tijdens deze dag, maar gaat hij ook met enthousiasme met u in de multidisciplinaire denktanks aan de slag.

Drs. Ing. Erik Lambeck – Lid bestuur Radboudumc Centrum voor Oncologie
Erik is inmiddels al bijna 10 jaar werkzaam voor het Radboud Universitair Medisch Ziekenhuis. Hij is hier actief in twee functies; Manager Medische Oncologie en lid bestuur Radboudumc Centrum voor Oncologie. Daarvoor was hij werkzaam als Business Unit Manager bij Inter Access.

Binnen het Radboudumc staat Innovatie hoog in het vaandel. Het ziekenhuis is ervan overtuigd dat investeren in innovatie cruciaal is voor de gezondheidszorg van de toekomst. Het Centrum voor Oncologie biedt innovatieve zorg, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de patiënt. De oncologische zorg groeit en bedraagt een steeds groter deel van het zorgbudget. Voor ziekenhuizen betekent dit een stijging tot ongeveer 30% van de kosten. Deze ontwikkeling vraagt om meer doelmatigheid.

De oncologische zorg vormt op dit moment het hart in de discussie over de concentratie en spreiding van ziekenhuisvoorzieningen. Deze discussie over hoog complexe zorg en laagvolume normen hebben al geleid tot vele vormen van samenwerking tussen ziekenhuizen. Tegelijkertijd staan deze ontwikkelingen nog in de kinderschoenen. De universitaire, topklinische en algemene ziekenhuizen moeten hun rollen op elkaar afstemmen. Al deze bewegingen, de omvang en de impact ervan, vragen om goede onderbouwingen en visie op ketensamenwerking.

Erik neemt ons mee in de dilemma’s die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Hij daagt jullie uit na te denken over de inzet van nieuwe technologie en tegelijkertijd de betrokkenheid en gedrevenheid van medewerkers te borgen om patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Pedro Peters - voorzitter van de branchevereniging OVNL en actief in de Mobiliteitsalliantie
Als voormalige RET directeur heeft Pedro zeker een toekomstvisie voor het openbaar vervoer: Zo is zijn droom voor de Randstad al heel lang zoals ze het in Londen hebben geregeld. Eén bestuurder, de burgemeester van Londen, en een heleboel uitvoerende bedrijven die de bussen rijden. Knip het gebied op in kleine busconcessies, zodat ook lokale touringcaren taxibedrijven kunnen inschrijven.

Dan krijg je een veel leukere marktwerking, met vervoer op maat. Laat ons maar makelaar in mobiliteit zijn, zoals Transport for London dat is. Voor de reiziger is het één ticket- en servicesysteem. De techniek is ondergeschikt aan het concept.

Tijdens ons jubileum event deelt Pedro graag zijn dromen over de toekomst van het openbaarvervoer van 2043.

Aan u de vraag om samen met de andere aanwezigen in de vorm van multidisciplinaire denktanks, onder begeleiding van een Bostec collega, met een van de drie vraagstukken aan de slag te gaan en de toekomstvisie beeld en geluid te geven. Creativiteit en innovatie staan hierbij centraal, worden door sneltekenaars gevisualiseerd en aan het einde van de middag gepresenteerd.

Het programma

14:00 uur Ontvangst
14:45 uur Opening
15:00 uur Introductie door dagvoorzitter
15:15 uur Introductie cases
16:00 uur Korte break
16:30 uur Denktank
18:30 uur Wrap up en start Walking diner
20:00 uur Afsluiting dag

Joy is a very serious thing

En daarmee is dit ook direct het belangrijkste aspect van de dag. Maar daarnaast willen met deze dag ook nog de volgende doelen bereiken:

  • Innovatie en inspiratie: wij willen laten zien dat door synergie tussen domeinen er nieuwe ideeën en oplossingen ontstaan.
  • Verbinden: wij zijn er van overtuigd dat in de toekomst uw netwerk een nog grotere rol gaat spelen binnen het ondernemen. Daarom laten we tijdens deze dag graag deel uitmaken van het mooie netwerk wat Bostec in de afgelopen 25 jaar heeft opgebouwd. En dus is er tijdens deze middag ruime gelegenheid om kennis te maken met B en C level opdrachtgevers uit diverse branches.
  • Verbreding: hoewel Bostec werkzaam is binnen drie verschillende domeinen, staat er één team. De samenwerking en combinatie van onze professionals uit de drie domeinen maakt dat we vernieuwend zijn, elkaar scherphouden en bijzondere ideeën opdoen die we weer kunnen vertalen naar een andere sector. Deze manier van werken is het DNA van Bostec en brengt een bijzondere dynamiek. Eentje die we graag willen delen met onze relaties.

‘Neem samen met ons een kijkje in de toekomst. En zie hoe de industrie, mobiliteit en healthcare er uitzien in 2043!’

De dag sluiten we plenair af, onder het genot van een hapje en een drankje. Zo vieren we de successen van de dag, de nieuwe contacten die er zijn opgedaan en de bijzondere ideeën die we weer mee naar huis nemen. Al met al dus een feest wat u niet wilt missen. Klik daarom hier om u aan te melden voor dit bijzondere event op 11 oktober 2018.

Event informatie

Bedrijf: Bostec

Datum: 11 oktober 2018

Inschrijven voor: 10 oktober 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Capelle aan den IJssel

×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Common Eye Conclusion Count & Cooper CPMview Critical Minds De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Drijver en Partners Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finext First Consulting FitchFinance & FitchData Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven InContext innergo INNOPAY Intermedius it's public ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Medical Business Projects Mercer METRI MLC Mobilee Monitor Deloitte Morgens Mount Consulting MSR Consulting Group Möbius NEWCRAFT Nextcontinent Ngenious Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group parsionate Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners Prowareness PwC Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Student Consultant Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization TIC Advisory Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Velox Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup