EY Xperience Assurance

Bedrijf
EY
Datum
25 september 2018
Inschrijven voor
21 september 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rome
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In een historische omgeving nadenken over de toekomst van ons vak en van jouw persoonlijke carrière. Laat je tijdens de EY Xperience, die eind november zal plaatsvinden, inspireren door de prachtige stad Rome en zijn rijke geschiedenis. 
  
Het accountantsberoep ontwikkelt zich in een sneltreinvaart. De ene innovatie volgt de andere op. Wat betekenen die ontwikkelingen voor de manier van werken van onze accountants en voor onze klanten? Maar ook voor jou, als aanstormend professional. Hoe ziet de carrière van de accountant van de toekomst eruit? Hoe slaag je erin aan het roer van je eigen carrière te staan en voortdurend te groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak? Die vragen staan straks in Rome centraal. 
  
Daarnaast gaan we tijdens de business course aan de slag met een intrigerende casus, die ervoor zorgt dat je als deelnemer aan den lijve ondervindt hoe het is om binnen een internationale organisatie op grote projecten te werken. Een ervaring die je niet mag missen. 

Voor wie?

De EY Xperience is  bestemd voor 3e jaars WO Bachelor- en Masterstudenten. 

Assurance:

Studeer je Accounting (& Control), Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie, Financial Management of Business Administration of een vergelijkbare studie én heb je interesse in Accountancy? Schrijf je dan in via onderstaande link.  

Wanneer?

De EY Xperience vindt eind november 2018 plaats.  

Selectiedagen

Om deel te kunnen nemen aan de EY Xperience, moet je je kwalificeren tijdens een selectiedag. Die dag is al een leuke ervaring op zich, want je zult alvast kennismaken met de EY cultuur en veel verschillende collega's . Deze selectiedagen vinden plaats op:

  • 25 september in Amsterdam
  • 27 september in Rotterdam

Aanmelden?

Inschrijven vóór 21 september 2018 met CV. 

Online Assessment

Een online assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Nadat je sollicitatie positief is beoordeeld ontvang je een uitnodiging voor het assessment. Je dient het assessment uiterlijk af te ronden vóór vrijdag 21 september 12.00 uur.

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen met Robyn Offerman, Campus Recruiter Assurance, via robyn.offerman@nl.ey.com / 06-55442536.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 25 september 2018

Inschrijven voor: 21 september 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rome