Hospitality als mindset

Bedrijf
Datum
18 september 2018
Inschrijven voor
27 juni 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hospitality proef je terug in alle aspecten van een organisatie. Het samenspel van omgeving, dienstverlening en gedrag zorgt voor een positief gevoel. Gasten en medewerkers voelen zich welkom. En dat zorgt voor blije en bevlogen medewerkers en tevreden en loyale klanten. Hospitality en beleving zijn dan ook dé ingrediënten waarmee de werk-, maar ook de zorg- en de leeromgeving zich kunnen profileren en onderscheiden. Het tastbaar maken van hospitality is voor veel (facilitaire) organisaties nog niet zo eenvoudig. Hoe kun je hospitality als organisatie betekenis geven en je er blijvend mee onderscheiden?

Speciaal voor professionals die ‘hospitality’ verder willen ontwikkelen of uitrollen organiseren wij een hospitality course. In deze course nemen we je mee in de wereld van hospitality, van visievorming tot en met borging. We prikkelen inhoudelijk en laten je diverse hospitality concepten ervaren op locaties als de Summum lounge, Circl, het circulair paviljoen en de verspillingsfabriek. Met de nieuwste inzichten, inspirerende concepten, uitdagende opdrachten en praktische tools creëer je in de vijf sessies een hospitality portfolio voor je eigen organisatie.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de course. Bekijk het volledige programma (pdf). Voor meer informatie over onze Hospitality course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer(033 – 462 55 55).

Deelname

Inschrijven voor de course kan tot uiterlijk 1 maart 2018. Het aantal deelnemers is gemaximeerd op dertig. De kosten voor de volledige Hospitality Course bedragen € 2.950,- per deelnemer, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group behoudt het recht het programma op onderdelen of locaties te wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.
Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 25 januari 2018 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 25 januari en 7 februari 2018 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 7 februari 2018 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 18 september 2018

Inschrijven voor: 27 juni 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam