Strategische bijeenkomst 'The Gig Economy'

Bedrijf
EY
Datum
21 juni 2018
Inschrijven voor
20 juni 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Na de succesvolle bijeenkomst van vorig jaar organiseren EY / HVG Law Rotterdam, Rabobank Rotterdam en Rotterdam Partners dit jaar opnieuw een bijeenkomst voor het Rotterdamse bedrijfsleven, de politiek en influentials met als thema: 'The Gig Economie - Next Economy, Next Society' op donderdagmiddag 21 juni bij CHIO Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst praten we op strategisch niveau over de diverse facetten rondom het thema The Gig Economy, met focus op de huidige en toekomstige (groot-)Rotterdamse economische ontwikkelingen.

Programma

De overgang naar een nieuwe economie heeft onvermijdelijk ingrijpende gevolgen voor de samenleving. Nu al zien we veranderingen op het gebied van werken, studeren en ondernemen. De nieuwe economie, met zijn nieuwe bedrijfsmodellen en arbeidsverhoudingen, maakt het nodig om ook op strategisch niveau te kijken naar arbeid en werk. Wat drijft talent? Op basis waarvan bepalen zij hun carrière paden? Wat maakt dat Rotterdam voor hen werkt?

Het inhoudelijke programma met o.a. Jan Peter Balkenende (Extern Adviseur EY), Marc Jansen (Head of Talent and Learning) en Chantal Roest (Director International Trade & Investment bij Rotterdam Partners) wordt afgesloten met een walking dinner. Tijdens deze middag is alle ruimte voor discussie en het uitwisselen van kennis en ervaring.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 21 juni bij CHIO Rotterdam.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 21 juni 2018

Inschrijven voor: 20 juni 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Rotterdam