Symposium: Lol met control

Bedrijf
Datum
12 juni 2018
Inschrijven voor
12 juni 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het implementeren van de Woningwet en de toenemende regeldruk staan al jaren centraal bij woningcorporaties. De invoering van marktwaarde en de discussies met accountants en toezichthouders, leggen veel druk op de interne organisatie. Tijd om inspiratie op te doen voor de toekomst! 

Finance Ideas en Adlasz organiseren samen het symposium Lol met control op dinsdag 12 juni 2018, in The Colour Kitchen in Utrecht. Een middag waarbij we samen het glas zullen heffen op een (hopelijk) geslaagde jaarafsluiting, samen stoom af te blazen en we weer lol krijgen in het werk na deze drukke en hectische periode. 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit middagsymposium wisselen luchtige en serieuze onderwerpen elkaar af. Zo geeft Wouter Truffino (founder & CEO Holland ConTech & Proptech) een frisse kijk op de corporatiesector en legt uit voor welke uitdagingen u staat. Gerard de Heide (concerncontroller SOR) geeft ons inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van het toepassen van de ‘three lines of defence’.

Björn Brix (co-founder Luxs) vertelt ons hoe effectief en efficiënt databeheer rondom vastgoed kan worden georganiseerd door slim gebruik te maken van technologie. Harry Timmermans (gemeentesecretaris Heusden én voorzitter supportersvereniging van PSV) sluit de middag af door uit te leggen hoe gemeentes contact hebben met corporaties en welk beeld ze van corporaties hebben. 

Programma

12.30 uur: Ontvangst met inlooplunch
13.00 uur: Symposium
17.00 uur: Borrel 

Locatie

The Colour Kitchen in UtrechtPr. Christinalaan 1
3554 JL Utrecht 

Prijs:

€ 295,00 excl. btw

Inschrijven

Klik hier om in te schrijven voor het symposium.

Event informatie

Bedrijf: Adlasz

Datum: 12 juni 2018

Inschrijven voor: 12 juni 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht