De meervoudige versus de enkelvoudige waarheid!? tijdens BPUG 2018

Bedrijf
Datum
05 juni 2018
Inschrijven voor
05 juni 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 5 juni 2018 vindt voor de 21ste keer het BPUG seminar plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar is voor een zeer actueel en herkenbaar thema gekozen dat ons allemaal raakt: People, Plan it en Profit. Intermedius geeft in de ochtend een interactieve workshop met als titel: De meervoudige versus de enkelvoudige waarheid!?

Workshop van Intermedius

Tijdens deze workshop geven Diane Dros en Niels Udo (beide Intermedius), deelnemers inzicht in het creëren van een gezamenlijk gedragen waarheid. Iedereen heeft een andere waarheid, waardoor een enkelvoudige waarheid vaak niet bestaat. Maar om als organisatie wendbaar te zijn, is het van belang dat er wel een gezamenlijk gedragen waarheid is. Hoe creëer je zoiets? Er zijn namelijk veel verschillende belangen, invalshoeken, overtuigingen en verschillende manieren van werken die keuzes maken beïnvloeden. Met behulp van een interactief spel beleven de deelnemers hoe je van een meervoudige naar een enkelvoudige waarheid kunt komen.

Intermedius op de sponsormarkt

Intermedius zal de gehele dag aanwezig zijn op het sponsormarkt. Otto ten Dam en Natalie Kalkhoven voorzien deelnemers van informatie. Ook sparren ze graag over de strategische rol van Portfoliomanagement in de dynamiek van de huidige markt.

Over BPUG 2018

Op het BPUG seminar 2018 leren deelnemers van praktijkverhalen en lessons learned van vakgenoten. Vijf (internationale) key-note sprekers, 20 workshops, praktijkcases, games & best practices passeren de revue. Tijdens de pauzes is er een sponsormarkt en is er volop gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Bekijk het gehele programma.

Event informatie

Bedrijf: Intermedius

Datum: 05 juni 2018

Inschrijven voor: 05 juni 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht