Inhousedag

Bedrijf
Datum
25 mei 2018
Inschrijven voor
22 mei 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Barneveld
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 25 mei organiseert advies- en onderzoeksbureau Significant een Inhousedag voor masterstudenten bestuurskunde, sociologie, psychologie, economie of een andere sociaal wetenschappelijke studie. Daarnaast biedt het evenement studenten de gelegenheid om de adviseurs van Significant te leren kennen en inzicht te krijgen hoe het is om bij Significant te werken.

Significant is een kleinschalig onderzoeks- en adviesbureau met 60 professionals die zich richten op vraagstukken binnen de zorg, justitie en veiligheid en het sociaal domein. Binnen deze domeinen werkt Significant op projectbasis voor verschillende klanten: Van beleidsmakers/toezichthouders (zoals het ministerie van VWS, JenV, BZK, de NZa, Zorginstituut Nederland) tot aan gemeenten, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en brancheorganisaties. Binnen onze opdrachten proberen we bij te dragen aan vernieuwing en verbetering van ontwikkelingen die te maken hebben met kwetsbare burgers, bijvoorbeeld: Gedetineerden, patiënten en vluchtelingen. We onderscheiden ons door onze sterke maatschappelijke gedrevenheid en informele sfeer. 

Gedurende de dag worden je analytische- en adviesvaardigheden op de proef gesteld door middel van een complexe actuele- en maatschappelijk relevante casus. Uiteindelijk moet je in teamverband met een passende oplossing komen voor de (fictieve) klant en deze aan hen presenteren. De Inhousedag geeft je inzicht in hoe het is om als adviseur te werken en hoe het is om voor Significant te werken. Tenslotte is er de mogelijkheid om tijdens de borrel op een leuke en informele manier kennis maken met adviseurs van Significant. 

Voor de Inhousedag komen uitsluitend masterstudenten in aanmerking. Om kans te maken op deelname aan de middag kun je tot en met uiterlijk 21 mei Significant een e-mail sturen onder vermelding van je studierichting, verwachte afstudeerdatum, je cv en een korte motivatiebrief. Rond 23 mei maakt Significant bekend of je geselecteerd bent. Je kunt je aanmelding sturen naar: inhousedag@significant.nl.

Inhousedag Significant
25 mei 2018, 11:00 - 18:00
Thorbeckelaan 91, Barneveld

Event informatie

Bedrijf: Significant Groep

Datum: 25 mei 2018

Inschrijven voor: 22 mei 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Barneveld