Deloitte Econometristen Inhousedag

Bedrijf
Datum
29 mei 2018
Inschrijven voor
24 mei 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Derdejaars bachelor en Master studenten Econometrie
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Deloitte is de grootste professionele dienstverlener ter wereld, en heeft een leidende rol in gespecialiseerde consulting in Europa. Als econometrist kun je bij Deloitte veel verschillende kanten op. Word jij bijvoorbeeld enthousiast van het verkrijgen van klantinzichten met machine learning methodes voor het management van een groot retail bedrijf? Of adviseer je liever een bank over het kwantificeren van financiële risico’s? Of ontwikkel jij een interactief dashboard waarmee de CEO van een multinational de bedrijfsresultaten monitort en stuurt? Voor deze en nog vele andere toepassingen van Econometrie ben je bij Deloitte op het juiste adres. De vraag is alleen: welke toepassing past het beste bij jou? Deze inhousedag zal je helpen deze vraag te beantwoorden en zal je een kijkje geven in de keuken van Deloitte en de verschillende afdelingen waar econometristen werkzaam zijn.

Tijdens de inhousedag op dinsdag 29 mei in The Edge in Amsterdam heb je de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende afdelingen binnen Deloitte waar Econometrie wordt toegepast. Aan de hand van quizzen, presentaties, en een interactieve ‘Escape Room’ case zal je op een informele manier kennismaken met de verschillende kanten waar je binnen Deloitte op kunt met een master Econometrie op zak. We sluiten de inhousedag af met een borrel waar veel van onze Deloitte collega’s met een Econometrie achtergrond zullen aansluiten. Zij kunnen je onder het genot van een hapje en een drankje meer vertellen over het dagelijkse leven van econometristen binnen Deloitte. De volgende afdelingen zullen aan bod komen tijdens deze dag:

  • Financial Risk (Deloitte Risk Advisory);
  • Analytics & Information Management (Deloitte Consulting);
  • Supply Chain (Deloitte Consulting);
  • Monitor (Strategy, Deloitte Consulting);
  • Financial Advisory Services (Deloitte FA);
  • Benefits and pension advisory (Deloitte FA);
  • Forensics (Deloitte FA).

Onder andere onze collega's zullen je gedurende de dag meenemen in hoe het is om te werken bij Deloitte, hoe Deloitte Econometrie toepast voor haar klanten en welke mogelijkheden er zijn voor jou. 

Programma

12:00 - 12.30 uur:   Ontvangst
12.30 - 12.45 uur:   Opening
12.45 - 13.30 uur:   Deloitte Econometrie quiz - wie zijn we en wat zijn de mogelijkheden voor jou?
13.30 - 14:00 uur:   Get-to-know Econometrie bij Deloitte
14:00 - 16:00 uur:   Escape Room case

16:00 – 16:30 uur:   Pitches en jury beoordeling

16:30 – 17:00 uur:   De kracht van econometrie bij Deloitte

17:00 – 19:00 uur:  Borrel

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 29 mei 2018

Inschrijven voor: 24 mei 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Derdejaars bachelor en Master studenten Econometrie

Locatie: Amsterdam