Young Data Professional Programma

Bedrijf
Datum
01 juni 2018
Inschrijven voor
06 mei 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Hilversum
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Je studie afgerond en klaar voor een carrière als Young Data Professional?

Wil jij je carrière starten in consulting? Ben jij overtuigd van het feit dat de belangrijkste uitdaging van organisaties ligt in het optimale gebruik en toepassen van (big) data en digitalisering? Wil jij in een unieke omgeving leren hoe je op een succesvolle manier een data-organisatie opzet? Dan biedt SeederDeBoer in samenwerking met Rabobank een unieke kans je te ontwikkelen als Young Data Professional.

Ons Young Data Professional Programma is een traineeship van twee jaar. In deze twee jaar doorloop je een traject van werken en trainingen waarin je wordt opgeleid tot organisatieadviseur op het gebied van data.

In samenwerking met de Rabobank, ga je het eerste jaar aansprekende opdrachten uitvoeren om data effectiever in te zetten. De ideale leerschool wanneer je graag werkt in een data gedreven omgeving met data analisten en data scientists en in korte tijd veel wilt leren in de bancaire sector. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur en als data talent.

Young Data Professional

Als Young Data Professional werk je voor meerdere opdrachtgevers in verschillende klantopdrachten. Je analyseert en beschrijft bijvoorbeeld data of bedrijfsprocessen, of bent werkzaam in een rol van project- en/of managementondersteuning of business control bij onze klanten. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant en je eigen ontwikkeling. Afhankelijk van de opdracht werk je zelfstandig of in teamverband. Je wordt vanuit onze organisatie uitgebreid begeleid, opgeleid en gefaciliteerd. Na afloop van het programma kijken we samen naar de mogelijkheden voor een vaste aanstelling bij SeederDeBoer of wellicht bij één van onze klanten.

Ben jij klaar om Young Data Professional te worden?

  • Heb je een universitaire masteropleiding afgerond?
  • Heb je affiniteit met data en wil jij meer leren in een data gedreven omgeving?
  • Heb je maximaal 2 jaar werkervaring?
  • Ben je eigenzinnig en leergierig? Heb je ambitie en sta je te popelen om te groeien?
  • Ben je communicatief sterk?
  • Fulltime beschikbaar?
  • Ben je bovendien sociaal vaardig, sensitief en heb je een flinke dosis overtuigingskracht?

Super! We maken graag kennis met je!

Solliciteren

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer dan direct en vóór 6 mei 2018. Je start op 1 juni 2018. Meer weten? Op onze website vind je informatie over de sollicitatieprocedure.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 01 juni 2018

Inschrijven voor: 06 mei 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Hilversum