Hospitality Group meets high potentials

Bedrijf
Datum
31 mei 2018
Inschrijven voor
18 mei 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
High potentials
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij zijn op zoek naar echte high potentials! Sta je op het punt om je HBO facilitair management, HBO Hotelschool of een relevante Master opleiding succesvol af te ronden of heb je tot maximaal 2 jaar werkervaring? Kun jij met een aansprekende motivatie, ambitieuze instelling, gave afstudeeropdracht of een mooie cijferlijst laten zien dat je een high potential bent? Meld je dan nu aan voor onze inhousedag: Hospitality Group meets high potentials.

Traineeship @ Hospitality Group

Het traineeship is een 2-jarige kick-start van jouw carrière. Alle facetten van praktijkervaring en ontwikkeling van kennis en vaardigheden komen aan bod. Dit doen we door je uitdagende opdrachten aan te bieden bij toonaangevende opdrachtgevers én door het aanbieden van tweewekelijkse gerichte trainingen, cursussen en masterclasses om je kennis te vergroten.

Ook op persoonlijk vlak stimuleren we onze talenten om te groeien door on the job coaching en begeleiding. Je krijgt de kans om jouw managementcompetenties te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je carrière een vliegende start te geven.

Programma

Het programma duurt van 14.45 uur tot 17.30 uur. We geven je tijdens deze inhousedag meer toelichting op onze organisatie, het traineeship en maken graag kennis met je door de speeddate rondes. Uiteraard sluiten we af met een gezellige borrel in ons café.

Wie ben jij?

  • Flexibel, ambitieus, zelfstandig en servicegericht
  • Je houdt van afwisseling en uitdaging
  • Het werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse rollen is je op het lijf geschreven en je weet snel je draai te vinden
  • Het leveren van hoge kwaliteit en het tevredenstellen van je opdrachtgever zijn belangrijk voor je

Voorwaarden/En nu?

De terugkoppeling na de inhousedag is op maandag 4 juni. Mocht er aan het einde van de dag een wederzijdse klik zijn, dan word je uitgenodigd voor de vervolggesprek. Dit gesprek staat gepland op vrijdag 8 juni. Je weet dus binnen 2 weken of je bij ons aan de slag mag!

Neem via de link onderaan dit bericht een kijkje op de website om te zien op welke opdrachten onze Young Professionals nu zitten of neem een kijkje op hun Instagram. Schroom niet om ze te benaderen!

Krijg jij al vlinders in je buik?

Meld je snel aan vóór 18 mei door een mail te sturen met je gegevens naar info@hospitality-group.nl en vergeet vooral niet je motivatie en je curriculum vitae als bijlage toe te voegen. Je hoort van ons of je op onze inhousedag wordt verwacht. Wie weet start jij binnenkort bij ons als Young Professional!

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 31 mei 2018

Inschrijven voor: 18 mei 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: High potentials

Locatie: Amersfoort