Operational Risk Get-to-know borrel

Bedrijf
Datum
09 mei 2018
Inschrijven voor
07 mei 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan naast je studie? Zoek jij nog een bedrijf waar je jouw scriptie kan schrijven? Of ben je al aan het oriënteren op een startersfunctie? Meld je dan nu aan voor de Get-to-Know OR informatieavond op woensdag 9 mei 2018 in ons kantoor The Edge (Amsterdam). Onder het genot van een hapje en een drankje maak je nader kennis met Deloitte Operational Risk; de consultants, hun werkzaamheden; maar vooral de mogelijkheden die Deloitte jou te bieden heeft. Je kunt ons alles vragen!

Daarnaast willen we jou op een informele manier kennis laten maken met de vraagstukken die wij als Deloitte OR in de praktijk tegenkomen.

Startersfuncties

Binnen OR hebben we altijd behoefte aan ambitieuze, gepassioneerde en goed opgeleide starters. Je kunt bij ons het hele jaar door starten in uitdagende consultant functies in Internal Audit, Assurance, Conduct Risk, Extended Enterprise Risk Management, Operational Risk & Transformation en Technology & Data Risk. Mocht je interesse gewekt worden tijdens dit Get-to-Know event dan heb je direct een ingang om al jouw vragen over het sollicitatie en selectieproces te stellen!

Werkstudentschap

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te krijgen in de werkzaamheden van een Consultant binnen Deloitte OR. Als Werkstudent binnen het Operational Risk team maak je deel uit van de talentpool en kun je meewerken op verschillende opdrachten voor en bij de klant. Als werkstudent werk je 3 dagen per week bij ons in het team, de overige 2 dagen kan je benutten voor je studie.

Scriptiestage

Een functie als scriptant biedt jou de mogelijkheid om je scriptie te schrijven onder professionele begeleiding! Tijdens jouw scriptiestage bij Deloitte OR krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau. Als scriptant zit je 5 dagen per week bij ons op kantoor om in een stimulerende omgeving aan je scriptie te werken. Wil je graag tussendoor eens meekijken op een opdracht dan kan dat in overleg natuurlijk ook!

Programma

17.00 uur:     Ontvangst
17.15 uur:     Opening
17.30 uur:     Informatie
20.00 uur:     Borrel

Wanneer       
Woensdag 9 mei 2018

Waar
Deloitte office The Edge
Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam

Dresscode
Het is een informeel event, pas je kleding hier gerust op aan

Wil jij graag aanwezig zijn?
Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen neem dan gerust contact op met Elise Guit: EGuit@deloitte.nl  

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 09 mei 2018

Inschrijven voor: 07 mei 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam