Strategy Business Course

Bedrijf
Datum
03 mei 2018
Inschrijven voor
19 april 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Masterstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij ’s werelds meest vooraanstaande strategie consultant in pricing, marketing en sales? Neem dan deel aan de Strategy Business Course op 3 mei 2018!

Tijdens onze Strategy Business Course zul je in 1 dag inzicht krijgen in typische projecten van Simon-Kucher & Partners, ervaren hoe het is om zelf aan een project te werken, en horen hoe het dagelijks leven van een consultant binnen een internationaal opererend strategie consultant is. Natuurlijk willen we ook jou beter leren kennen dus tijdens de lunch en borrel zullen verschillende van onze collega’s aanhaken zodat we op een informele manier kunnen kennismaken. Na de borrel sluiten we de dag af met een diner. 

Overtuigd en zin om ons enthousiaste team te leren kennen? Schrijf je dan in! Dit kan via onze event pagina. De deadline om je in te schrijven is 19 april. Uit alle aanmeldingen zullen een aantal kandidaten uitgenodigd worden om deel te nemen aan de Simon-Kucher & Partners Strategy Business Course 2018. 

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Isabel Vermeulen.

Event informatie

Bedrijf: Simon-Kucher

Datum: 03 mei 2018

Inschrijven voor: 19 april 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Masterstudenten

Locatie: Amsterdam