Deloitte Consulting Business Course 2018

Bedrijf
Datum
24 mei 2018
Inschrijven voor
01 maart 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Masterstudenten
Locatie
Barcelona
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Barcelona, 24 t/m 27 mei 2018

Maak kennis met de consultancy wereld van Deloitte. Tijdens onze Business Course ervaar je de veelzijdigheid van het werken als consultant van A tot Z. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals onder de Spaanse zon.

Schrijf je in

Wie kan zich aanmelden?
Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan uiterlijk zondag 25 maart aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 24 tot en met zondag 27 mei in Barcelona.

Selectieprocedure
Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course naar Barcelona dien je jouw CV, motivatie en kopie cijferlijst middelbare school en WO te uploaden bij de aanmelding. Let op: schrijf je motivatiebrief gericht op een afdeling (Strategy & Operations/Technology/Human Capital). Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken. Houd er rekening mee dat je bij het naderen van de aanmeldingsdeadline, je nog slechts beperkte tijd beschikbaar krijgt voor het afronden van de testen.

Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt de beslissing gemaakt of jij wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.

De selectiegesprekken worden georganiseerd op 10 en 11 april - blok deze dagen dus alvast in je agenda.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Julia Plandsoen of Berdi Mannaerts. Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst. Like ons op Facebook en volg ons op Twitterom op de hoogte te blijven van alle evenementen!

Benieuwd naar ervaringen van eerdere deelnemers? Klik hier

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 24 mei 2018

Inschrijven voor: 01 maart 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Masterstudenten

Locatie: Barcelona