Deloitte Programme Leadership Inhousedag!

Bedrijf
Datum
26 april 2018
Inschrijven voor
25 april 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij altijd al willen weten hoe Enterprise Agile transformaties en Programmamanagement eruit zien in de praktijk? En ben je benieuwd met welke (internationale) klanten Deloitte Programme Leadership werkt? 


Kom dan op 26 april 2018 naar de Deloitte Programme Leadership Inhousedag! Tijdens deze middag zullen ervaren consultants je meer vertellen over Enterprise Agile, Project- en Programmamanagement en werk je in groepsverband aan het oplossen van een klantcase. Daarnaast leer je op een informele manier onze consultants kennen.

Programma's en projecten zijn voor onze klanten belangrijke instrumenten geworden voor het realiseren van strategische doelstellingen en beleid. Het Programme Leadership team van Deloitte werkt nauw samen met klanten om de organisatiestrategie te vertalen naar projecten en/of programma`s, maar ook om de doelstellingen van complexe transformaties te realiseren – of dit nu is door het uitvoeren van programmamanagement of het opzetten van een coördinerend programma management office.

Voor wie?

Masterstudenten, starters (0 - 2 jaar werkervaring) die interesse hebben in Portfolio-, programma- en projectmanagement.

Waar?

Op ons kantoor in Rotterdam op de 44e verdieping.

Hoe laat?

We starten om 10.00 uur en sluiten om 16.00 uur af met een borrel.

Schrijf je in

Je kunt je tot 18 april 2018 aanmelden middels je CV en korte motivatie.

Aanvullend: om een goed idee te krijgen van de werkzaamheden van een consultant binnen het Programme Leadership team, kijk dan op de openstaande vacatures:

Junior Consultant Agile
Junior Consultant Project- en programmamanagement

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 26 april 2018

Inschrijven voor: 25 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam