Development Program Rx Risk Inhousedag

Bedrijf
Datum
19 april 2018
Inschrijven voor
16 april 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Show us your Risk Advisory skills!

De Deloitte Development Program R(x) Inhousedag staat in het teken van jouw carrière. Hoe ontwikkel jij je van een goede student tot professional aan de top? 

Tijdens de Deloitte R(x) Inhousedag adviseer jij als risk-consultant een Nederlandse (financiële of corporate) onderneming tijdens een real life case. Breng de risico’s op het gebied van projectmanagement, cyber, IT/data en/of privacy in kaart, schrijf een strategisch plan waarbij personeel, processen en systemen een rol spelen en presenteer je advies aan de CEO en zijn board. Lukt het jou om de koppeling te maken tussen de bedrijfsvoering en risk?

Verder krijg je op deze dag een mooie kans om de (werk)cultuur te proeven binnen een Deloitte-kantoor, je eventuele toekomstige collega’s te leren en ze het hemd van het lijf te vragen. Kortom, ga de uitdaging aan!

Development Program R(x)

Om aan de steeds hogere eisen van onze klanten te kunnen voldoen en om onze werknemers zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, start je als consultant binnen het Development Program R(x). Dit programma vormt een hoeksteen in de ontwikkeling van mensen en processen binnen Deloitte. Over een periode van twee jaar werk je mee aan vier verschillende projecten binnen het Operational Risk domein. Dit domein bestaat uit vier verschillende teams:

  1. Assurance
  2. Internal Audit
  3. Extended Enterprise Risk Management + Operational Risk and Transformation
  4. Technology and Data Risk

In het R(x) Program roteer je iedere 4 à 5 maanden van opdracht, waarbij jouw voorkeur centraal staat. Door middel van onder andere soft-skill en technical-skill  trainingen kan jij je ontwikkelen tot een allround consultant. Na deze twee jaar bekijk je met je coach welke door Deloitte gefaciliteerde vervolgopleidingen (RE, RA, RO) eventueel het beste bij jou past.

Wie kan zich aanmelden?

Ben je een WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master bij voorkeur in de richting van Business Administration, Information Management, (Technische) Bedrijfskunde, Finance of een andere studie met een financiële, IT of juridische achtergrond? Heb je verder een sterke affiniteit voor (de inrichting van) bedrijfsprocessen en risicomanagement én wil je weten hoe het is om aan de top te werken? Laat dan deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en meld je uiterlijk maandag 16 april 09:00aan voor de R(x) Inhousedag. Op dinsdag 17 april ontvang je van ons een bericht of je bent toegelaten.

De R(x) Inhousedag vindt plaats op donderdag 19 april 2018. Het programma zal starten om 12:00 met een lunch.

Meer informatie? Neem contact op met Elise Guit (T: 06-13886718 M: Guit@deloitte.nl)

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 19 april 2018

Inschrijven voor: 16 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam