Data Reporting Advisory Inhousedag 2018

Bedrijf
Datum
03 mei 2018
Inschrijven voor
30 april 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij geïnteresseerd in risico management, reporting en data? Heb jij de skills om de kracht van data te ontsluiten en dit om te zitten in inzichten en analyses voor de board van de bank? Meld je aan voor onze Data & Reporting Advisory (DRA) Inhouse dag op 3 mei. De inhouse dag zal plaats vinden op ons kantoor in Amsterdam.

Programma

Deze inhouse dag is een unieke gelegenheid om kennis te maken met het DRA team en onze cultuur, om onze manier van werken te beleven en Deloitte van binnenuit te zien. We beginnen de dag om 12.00 uur met een uitgebreide lunch. Daarna ga je samen met het DRA team gaan werken aan een case waar je simultaan belangrijke vragen van de toezichthouders zult beantwoorden als de bank van waardevolle inzichten zult voorzien. Deze casus zal je laten zien hoe het is om te werken in onze projectstructuur en in het veld van financial en regulatory reporting. Je zult meemaken wat het is om een data accelerator te gebruiken om kwaliteit van rapportage te verhogen en wat het is om adviezen aan een board te geven. Wordt onderdeel van ons team en laat zien wat jij in huis hebt. Dit is je uitgelezen kans om aan Deloitte te bewijzen dat jij verder kan kijken dan de cijfers en de board kan adviseren op hun strategie. We sluiten de dag om 18.00 uur met een hapje en drankje.

Wie zijn wij

Het Data & Reporting Advisory (DRA) team combineert vier specialistische competenties in een team en dat is uniek voor de Big 4. DRA combineert Financial Reporting, Regulatory Reporting, Data Analytics en Data Management. Wij werken bij Financiële instellingen. Zij zien op dit moment meerdere, complexe veranderingen op zich af komen, vaak gedreven door wet- en regelgeving. Dit gebeurt idem dito bij non-financiële organisaties waar de vraagstukken vaker financieel rapportage betreft. Door het gebruik van data als onze enabler voor succes, zijn wij een leidend team op dit gebied. Lees hier meer over op onze website.

Voor wie

Wij zijn op zoek naar talenten in de laatste fase van hun studie Finance, Accountancy, Economie, Computer Science, Business Administration of Industrial Engineering of voor studenten met een specifieke affiniteit met regulation of data. Schrijf je in voor maandag 30 April, 2018 voor de Deloitte Data & Reporting inhouse dag. Op dinsdag 1 mei ontvang je een bevestiging van je deelname.

Voor aanmeldingen kun je contact opnemen met:

Elise Guit
Deloitte Recruitment
+31 6 1388 6718

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 03 mei 2018

Inschrijven voor: 30 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam