Recruitment Day Monitor Deloitte

Event informatie

Bedrijf: Monitor Deloitte

Datum: 20 april 2018

Inschrijven voor: 08 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam

Inschrijven

Bedrijf: Monitor Deloitte

In één dag van studentenkamer naar board room? Op vrijdag 20 april krijg jij de mogelijkheid om deel uit te gaan maken van het Monitor Deloitte team en onze klanten te adviseren. Je voert meerdere sollicitatiegesprekken en kunt op een informele manier kennis maken met onze collega's. Klikt het van beide kanten? Dan krijg je aan het einde van de dag te horen of jij het Monitor Deloitte team mag komen versterken.

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master of young professional met 0-5 jaar werkervaring en wil je graag starten binnen Monitor Deloitte, de strategie praktijk van Deloitte? Meld je dan voor 8 april 2018 aan voor de Monitor Deloitte Recruitment Day! Je kan je aanmelden door te solliciteren op  1 van de volgende vacatures:

Startende Consultant Strategy bij Monitor Deloitte
(Senior) Consultant Strategy bij Monitor Deloitte

Selectie

Deze dag is bedoeld voor ambitieuze starters en young professionals met maximaal 5 jaar werkervaring. Onze eerste selectie doen we op basis van de volgende gegevens:

  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Cijferlijsten (middelbare school t/m universiteit)

Wanneer je door de CV screening bent, nodigen we je uit voor een online assessment. Dit assessment bestaat uit een intelligentiegedeelte en een persoonlijkheidsvragenlijst. Afhankelijk van de scores op je online assessment, word je wel of niet uitgenodigd voor de selectiedag. De selectiedag bestaat uit een aantal sollicitatierondes:

Ronde 1: Een persoonlijk interview met een recruiter en een consultant en twee individuele case gesprekken met een consultant
Ronde 2: Case interview in groepsverband
Ronde 3: Interviewgesprek met een director van de afdeling

Wanneer je alle sollicitatierondes positief hebt doorlopen, ontvang je dezelfde dag een aanbod van Monitor Deloitte!

Na de sluitingsdatum (8 april) zullen wij een selectie maken. Je hoort in de week van 20 april van onze recruiter:  Julia Plandsoen of je door bent. Ook verkrijg je dan meer informatie over de dag zelf.

Inschrijven

Event informatie

Bedrijf: Monitor Deloitte

Datum: 20 april 2018

Inschrijven voor: 08 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam

Inschrijven

Events