Masterclass verbindend onderhandelen 29-30-31 Augustus

Bedrijf
P2
Datum
29 augustus 2018
Inschrijven voor
29 augustus 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Zaltbommel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Verbindend Onderhandelen in de participatiesamenleving

Als professional sta je midden in een transitie die om nieuwe manieren van (samen)werken vraagt. De participatiemaatschappij? Die is er al: publieke stelsels kantelen, de kracht is aan klein, iedereen mag het zeggen. Burgers bemoeien zich met de overheid, gesterkt door de nieuwe Omgevingswet. Bedrijven halen bij NGO’s de kennis op om te verduurzamen. Kleinschalige zelfbouwprojecten blijven populair. We hervormen de zorgsector en docenten introduceren het maakonderwijs van binnenuit. Kortom: aan initiatieven geen gebrek! Beweeg mee in deze transitie en verdiep je in de kunst van het Verbindend Onderhandelen in onze driedaagse masterclass.

Programma: Intensief, Inspirerend en Interactief

Deze intensieve driedaagse helpt je verder in je professionele ontwikkeling.

  • Verdieping van kennis en vaardigheden die je nodig hebt  in deze tijden van transitie. Dit vraagt om nieuwe allianties en samenwerkingsverbanden.
  • We gaan in op ons democratische bestel en hoe Verbindend Onderhandelen daarin werkt.
  • Verdieping van inzichten in waarden: drijfveren die on-onderhandelbaar zijn en toch een rol spelen in een onderhandeling. Hoe ga je daar mee om en wat kun je daar zelf in doen?
  • Welke waarden liggen ten grondslag aan Verbindend Onderhandelen en hoe raken die je eigen waarden en drijfveren?

Met ruimte voor kennis én vaardigheden, inbreng van eigen casuïstiek en direct toepaspaar in jouw eigen werkpraktijk. Zo ben je goed voorbereid op jouw rol in deze veranderende samenleving.

Fris terug van vakantie: Ruimte voor jouw verdieping

We organiseren deze verdiepings-masterclass 'Verbindend onderhandelen' voor professionals die deze aanpak al hebben zien werken in de praktijk, de basistraining hebben gedaan en hierin verder willen leren. Samen met andere professionals van overheden, ngo’s en bedrijven. We hebben 29, 30 en 31 augustus gepland voor de Masterclass (inclusief avondprogramma).

Trainers

Marja van Schie en Femke Vergeest ontvangen je graag in het mooie slot en boomgaard van P2 in Rossum. Een prachtige en inspirerende plek vlakbij Zaltbommel waar de RosSummerschool voor de 3e keer plaats vindt.

Kosten

De kosten voor deze Masterclass zijn € 1.985,- (excl. BTW en verblijfskosten).

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 29 augustus 2018

Inschrijven voor: 29 augustus 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Zaltbommel