Data Quality Conference 2018

Bedrijf
Datum
15 mei 2018
Inschrijven voor
15 mei 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Stadion Feijenoord
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Uit onderzoek blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens het Data Quality congres krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

Tijdens het Data Quality congres krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen. Tijdens het congres zal improven aanwezig zijn als partner en spreker.

Data kwaliteit structureel op orde?

Data kwaliteit is een ‘hot topic’ met name door de nieuwste ontwikkelingen: big data, predictive analyse (het voorspellen op basis van data), data mining, internet of things en robotics. Daarnaast veranderen rollen en functies in de organisatie, bijvoorbeeld de rol van controllers en informatie managers zal verschuiven naar de rol van ‘data scientist’. Hoe kan de organisatie klaar zijn om op deze ontwikkelingen te kunnen inspelen? Allereerst door de data kwaliteit structureel orde te krijgen. Hoe organisaties hiermee aan de slag moeten wordt toegelicht tijdens deze workshop.

Over uw spreker Ramon van den Heuvel

Ramon van den Heuvel is 20 jaar werkzaam in de management consultancy. Hij heeft internationale opdrachten gedaan op het snijvlak van business en IT. De laatste jaren is de focus op data kwaliteit gelegd, waarbij hij op verschillende opdrachten bij banken, retailers en industriële ondernemingen opdrachten heeft uitgevoerd. Ramon publiceert regelmatig artikelen rondom data kwaliteit.

Event informatie

Bedrijf: Improven

Datum: 15 mei 2018

Inschrijven voor: 15 mei 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Stadion Feijenoord