EY NextGen CurrentGen diner

Bedrijf
EY
Datum
26 maart 2018
Inschrijven voor
26 maart 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijdens het EY NextGen CurrentGen diner levert Hacé Westland, verantwoordelijk voor de Familieraad van Westland Kaas, een bijdrage over het thema “Hoe blijft een familiebedrijf een sterk familiebedrijf?

Hacé Westland, verantwoordelijk voor de Familieraad van Westland Kaas, vertelt in haar bijdrage over hoe de familie al op jonge leeftijd vertrouwd wordt gemaakt met het bedrijf. Hoe ziet het programma eruit dat Westland Kaas heeft opgezet, om de familieleden en de kinderen duurzaam te betrekken bij het toonaangevende en authentieke bedrijf dat ruim 80 jaar bestaat.

Desirée Westland (4e generatie) vertelt op haar beurt hoe zij het programma heeft ervaren, wat het haar heeft gebracht en hoe ze haar toekomst ziet binnen Westland Kaas.

Het NextGen CurrentGen diner is een initiatief van EY waarbij de toekomstige én huidige generaties eigenaren binnen familiebedrijven worden uitgenodigd.

We verwelkomen graag nieuwe relaties (de NextGen en de CurrentGen binnen familiebedrijven in het netwerk. De kracht van het netwerk zit in het feit dat beide generaties die avond aanwezig zijn!


Datum

Maandagavond 26 maart 2018

Locatie: Utrecht

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Machiel Gosschalk .

Kijk ook op www.ey.nl/familiebedrijven.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 26 maart 2018

Inschrijven voor: 26 maart 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Utrecht