VSAE Actuaritaat Congres 2018

Bedrijf
Datum
06 maart 2018
Inschrijven voor
06 maart 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
Thema New meets old
Locatie Koninklijk Instituut voor de Tropen
Datum Dinsdag 6 Maart 2018
Dagvoorzitter Jeroen Breen


Studievereniging VSAE (Vereniging Studenten Actuariaat en Econometrie) organiseert een congres in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam. Maak deze dag kennis met Deloitte Risk Advisory.

New meets old

Het thema van het Actuariaatcongres 2018 is "New meets old", een breed thema met verschillende invalshoeken. Denk bijvoorbeeld aan Generatie X versus Generatie Y, oftewel de oude garde met jaren ervaring in de actuariaat tegenover de net-afgestudeerden met een frisse blik. Wat zijn de verschillen en hoe kunnen die gebruikt worden om elkaar verder te helpen? 
Tegenwoordig verandert onze omgeving exponentieel snel. Je zal dus mee moeten veranderen wil je meekomen in deze continue hervormde omgeving. Innoveren in een omgeving die continu in beweging is, betekent anticiperen. Kennis was vroeger macht, tegenwoordig gaat het om de kunde om de kennis op een relevante wijze toe te passen. De “traditionele actuaris” is niet meer, maar is nog vaak genoeg te vinden, de nieuwe generatie komt eraan en zij willen meer dan het oude. Onze wereld wordt verrijkt met gegevens met informatie: big data. Big data lijkt wel een hype, het is een buzzwoord. Maar worden alle kanten van data wel voldoende en juist belicht? Is het gebruik van data niet ook afhankelijk van het model dat je gebruikt? Big data betekenis geven is de next step, een interessante, maar vooral een leuke en uitdagende stap.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 06 maart 2018

Inschrijven voor: 06 maart 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Amsterdam