EY TAS Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
08 maart 2018
Inschrijven voor
04 maart 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Talent hebben is één ding; er vervolgens ook echt alles uithalen is nog iets heel anders. Daarvoor moet je in een omgeving werken die het beste in je naar boven haalt.

Onze wereld, de wereld van fusies en overnames, is zo’n omgeving. Het speelveld verandert voortdurend én razendsnel. Op de landelijke EY Transaction Advisory Services (TAS) Inhousedag kun je aan den lijve ondervinden hoe groot de uitdagingen zijn en hoe je jezelf daardoor razendsnel kunt ontwikkelen.

Wat gaan we doen?

Op de TAS Inhousedag krijg je een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende mensen en afdelingen van EY TAS: Transaction Support, Valuation & Business Modeling, Mergers & Acquisitions en Restructuring. Gedurende de dag ga je onder andere aan de slag met een complexe casus op het gebied van fusies en overnames!

Voor wie?

Deze TAS Inhousedag is bedoeld voor WO (master)studenten in de richtingen finance, BIM, financial management, econometrie, accounting of een vergelijkbare studie. Maar ook voor 3e jaars WO studenten bedrijfseconomie, econometrie of bedrijfskunde, richting finance, BIM of een vergelijkbare studie.

Wanneer?

De inhousedag is op 8 maart a.s. en vindt plaats op ons hoofdkantoor aan de Antonio Vivaldistraat 150 in Amsterdam. We beginnen om 09.00 uur en sluiten af rond ongeveer 19.00 uur.

Inschrijven

Je kunt je tot en met 4 maart a.s. inschrijven voor deze dag via deze link.

Uiterlijk 5 maart a.s. ontvang je dan bericht of je op basis van je inschrijving bij de selectie zit om deel te nemen.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 08 maart 2018

Inschrijven voor: 04 maart 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam