Next Gen Flowers & Food - BDO Utrecht

Bedrijf
BDO
Datum
17 mei 2018
Inschrijven voor
17 mei 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Familiebedrijven in de Flowers & Foodsector
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Voor veel familiebedrijven is niets zo belangrijk als continuïteit op de lange termijn. En juist binnen de Flowers & Foodsector is het hoogste percentage familiebedrijven actief. Overdracht van bedrijven naar de volgende generatie is echter een complexe materie. Het gaat immers om de overdracht van leiding, eigendom en zeggenschap met – zeker voor de gemiddelde ondernemer – fiscale, juridische en financiële valkuilen. Voor familiebedrijven spelen daarnaast ook de spanningsvelden tussen familie- en bedrijfsbelangen een belangrijke rol in het proces. Het succes van zo’n proces is afhankelijk van een tijdige voorbereiding, een gestructureerde aanpak, duidelijkheid en voldoende aandacht voor de verschillende aspecten die voor de kwaliteit ervan bepalend zijn.

Speciaal voor de ‘next generation’ van potentiële opvolgers binnen familiebedrijven in de Flowers & Foodsector (en sterk gerelateerde branches) organiseert BDO een ‘Next Gen serie’. In vijf bijeenkomsten wordt een aantal thema’s behandeld waarmee de volgende generatie te maken gaat krijgen in hun rollen als medewerker, directeur, eigenaar of familielid. Dit programma is nadrukkelijk niet alleen voor next gen-leden die op korte termijn de leiding overnemen. Het programma draagt ook bij aan kennis en inzicht in het familiebedrijf, zodat de next generation een onderbouwde keuze kan maken of ze een rol willen spelen binnen het familiebedrijf (als eigenaar, directeur of als medewerker).

De prijs voor deelname aan de serie bijeenkomsten bedraagt € 400 per deelnemers. Dit bedrag is exclusief btw en inclusief cursusmateriaal en buffet. Om de bijeenkomsten zo interactief mogelijk te houden, is het aantal deelnemers beperkt. Dus reageer snel als u verzekerd wilt zijn van een plaats.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 17 mei 2018

Inschrijven voor: 17 mei 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Familiebedrijven in de Flowers & Foodsector

Locatie: Utrecht