Workshop Werkkostenregeling - Breda

Bedrijf
BDO
Datum
20 maart 2018
Inschrijven voor
20 maart 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Iedereen
Locatie
Breda
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bijna goed is niet goed genoeg!

Was de Belastingdienst in het begin nog soepel bij controles van de werkkostenregeling, inmiddels is dat allemaal heel anders. Ook een enkele fout kan al leiden tot boetes van tienduizenden euro’s.
Dat komt vooral doordat de Belastingdienst de toepassing van de werkkostenregeling bij werkgevers steeds vaker controleert met steekproeven. Een enkele fout geboekte euro wordt dan geëxtrapoleerd naar een heel forse correctie.

Hoe groot die correctie is hangt onder meer af van de loonsom van de werkgever. Bij een loonsom van 1 miljoen euro’s bedraagt de correctie bij 1 gevonden fout al zo’n € 10.000, bij een loonsom van 4,5 miljoen euro’s zo’n € 60.000. Alle reden dus om alles te weten over de werkkostenregeling en er voor te zorgen dat uw organisatie WKR-proof is.

Wilt u alles weten over de werkkostenregeling en alle ontwikkelingen volgen?

Per 2018 starten wij weer met totaal vernieuwde workshops rondom het thema 'werkkostenregeling'. We hebben dit jaar gekozen voor een nóg praktischere aanpak; mede aan de hand van casusposities, voorbeeld-facturen van personeelsvoorzieningen en voorbeeld-declaraties van werknemers zullen we alle relevante aspecten van de werkkostenregeling aan bod laten komen.
Natuurlijk staan we ook uitgebreid stil bij de nieuwe controle-aanpak van de Belastingdienst en hoe u zich hier zo goed en kwaad als het kan verweren en de kans op naheffingen tot een minimum kunt beperken.

Hoewel de werkkostenregeling vanaf 1 januari 2015 verplicht is, leven er nog veel onduidelijkheden bij werkgevers. Ook ontbreekt bij een aantal werkgevers voldoende kennis om niet in de knel te komen met de werkkostenregeling of er juist optimaal van te profiteren. Of de onderlinge communicatie verloopt niet vlekkeloos omdat er kennislacunes zijn.

Beschikt u al over de nodige kennis op het gebied van de werkkostenregeling, maar heeft u behoefte aan een verdiepingsslag? En geldt dat ook voor al uw collega’s die met de werkkostenregeling (zouden) moeten werken? Wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken? Dat is wat onze workshops werkkostenregeling u kunnen bieden. Maar ook als u nog redelijk blanco tegenover de werkkostenregeling staat, dan kunt u de workshop moeiteloos volgen en daarna echt aan de slag.

Tijdens de workshops gaan wij in op de systematiek van de werkkostenregeling, de valkuilen, maar ook de mogelijkheden die de werkkostenregeling biedt.

Onder het tabblad Programma kunt u alles lezen over de inhoud van de workshop en de vele extra’s die wij bieden zoals de uitgebreide documentatieset en de mogelijkheid ook achteraf vragen te stellen. De workshops vinden op diverse data en locaties in het land plaats.

Onder het tabblad Locaties kunt u lezen waar en wanneer wij bij u in de omgeving een workshop organiseren.

Liever een in-house workshop?

Wij verzorgen ook totaal op maat gemaakte workshops voor uw organisatie, waar en wanneer het u schikt. Zodat alle afdelingen en personen een goed beeld hebben van de gevolgen van de werkkostenregeling, van Financiën tot P&O en van de salarisadministrateur tot het OR-lid. Ook kunt u samen met bijvoorbeeld de andere bedrijven binnen uw kantorencomplex of bedrijventerrein een beroep op ons doen. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. In de flyer kunt meer lezen over de in-house workshops.

Kosten

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen €395. Tweede en volgende deelnemers betalen €195. Indien u eerder aan een van onze workshops heeft deelgenomen, ontvangt u een korting op het totaalbedrag. Deelnemers aan de Actualiteitendag Loon- & Premieheffing 2017  en deelnemers aan de eerder georganiseerde workshops rond de werkkostenregeling krijgen een forse korting en betalen slechts €295. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
 
Het Werkpakket werkkostenregeling is ook afzonderlijk te bestellen. In dat geval kost het €195. Deelnemers aan de in de afgelopen jaren door ons verzorgde workshops rond de Werkkostenregelingen en bezoekers van onze Actualiteitendagen betalen voor dit nieuwe vervolgpakket €145.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 20 maart 2018

Inschrijven voor: 20 maart 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Iedereen

Locatie: Breda