HR Services: HR Circle regio West - Rotterdam

Bedrijf
BDO
Datum
13 maart 2018
Inschrijven voor
13 maart 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
HR managers, HR-adviseurs
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het nuttige met het aangename combineren. Dat kan tijdens de BDO HR Circle. Of het nu gaat om ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, P&O, loonbelasting of loonadministratie. Deskundige sprekers brengen u tijdens de HR Circle op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. Tevens bieden onze bijeenkomsten u de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer in contact te komen met vak- en branchegenoten.

Tijdens deze HR Circle praten we u bij over de laatste stand van zaken op arbeidsjuridisch en loonfiscaal gebied, mede naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet. Wij informeren u over wetswijzigingen, wetsvoorstellen en rechtspraak binnen het arbeidsrecht waaronder de meest actuele informatie met betrekking tot het ontslagrecht en de nieuwe privacywetgeving. Tevens wordt u bijgepraat over de laatste actualiteiten rondom de werkkostenregeling en de controles door de Belastingdienst.

Wij organiseren de HR Circle dit najaar op verschillende locaties en tijdstippen in West Nederland. Bekijk het programma voor de exacte data en tijdstippen.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 13 maart 2018

Inschrijven voor: 13 maart 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: HR managers, HR-adviseurs

Locatie: Rotterdam