Regulatory Risk - Get to know borrel

Bedrijf
Datum
08 februari 2018
Inschrijven voor
05 februari 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan naast je studie? Of zoek jij nog een bedrijf waar je jouw scriptie kan schrijven? Of ben jij net afgestudeerd en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Meld je dan nu aan voor de Get-to-Know Regulatory Risk informatieavond op donderdag 8 februari 2018 bij ons kantoor The Edge. Onder het genot van een hapje en een drankje maak je nader kennis met Deloitte Regulatory Risk, de consultants en hun werkzaamheden, maar vooral de mogelijkheden die Deloitte jou te bieden heeft. Je kunt ons alles vragen!

Daarnaast willen we jou op een informele manier kennis laten maken met de vraagstukken die wij als Deloitte Regulatory Risk in de praktijk tegenkomen. Deloitte Regulatory Risk helpt toonaangevende organisaties uit binnen- en buitenland bij het ontwikkelen van strategieën, structuren en processen om te kunnen anticiperen op en zich te kunnen aanpassen aan veranderingen in wet- en regelgeving. Zo helpen wij de cliënt onder andere bij het ontwerpen van een compliance framework en het uitvoeren van een risk assessment of impactanalyse.

Programma

17.30 uur:     Ontvangst

18.00 uur:     Opening

18.30 uur:     Presentatie over Regulatory Risk

20.00 uur:     Borrel

Wanneer      

Donderdag 8 februari 2018

Waar

Deloitte office The Edge
Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam

Dresscode

Het is een informeel event, pas je kleding hier gerust op aan (business casual).

Werkstudentschap

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te krijgen in de werkzaamheden van een Consultant binnen Deloitte Regulatory Risk. Als werkstudent maak je deel uit van de talentpool en kun je meewerken op verschillende opdrachten voor en bij de klant. Als werkstudent werk je drie dagen per week bij ons in het team, de overige twee dagen kan je benutten voor je studie.

Scriptiestage

Een functie als scriptant biedt jou de mogelijkheid om je scriptie te schrijven onder professionele begeleiding! Tijdens jouw scriptiestage bij Deloitte Regulatory Risk krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau. Als scriptant zit je vijf dagen per week bij ons op kantoor om in een stimulerende omgeving aan je scriptie te werken. Wil je graag tussendoor eens meekijken op een opdracht, dan kan dat meestal ook na overleg!

Consultant 

Als consultant start je op projecten, waarbij je ervaren collega’s ondersteunt en er volop ruimte is voor jouw eigen inbreng. Op deze manier wordt je betrokken bij verschillende werkzaamheden en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Naast het ontwikkelen van inhoudelijke kennis en algemene vaardigheden krijg je de kans om te ontdekken waar je interesses liggen onder begeleiding van een coach. Je kan voor meerdere klanten tegelijkertijd werken waarbij je werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld het voorbereiden van presentaties, interviews afnemen, het uitvoeren van een analyse dan wel het opstellen van een organisatie blauwdruk of de vastlegging in een rapportage.

Aanmelden?

Wil jij graag aanwezig zijn op donderdag de 8e februari? Upload dan voor maandag 5 februari jouw CV en hopelijk zien we jou dan 8 februari bij ons op kantoor! Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen neem dan gerust contact op met Elise Guit.

Wij hebben er zin in en hopen jou op 8 februari te mogen ontmoeten!

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 08 februari 2018

Inschrijven voor: 05 februari 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam