EY Virtueel Inhouse Event - 1 t/m 15 februari

Bedrijf
EY
Datum
01 februari 2018
Inschrijven voor
01 februari 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken was nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft er zelfs je luie stoel niet voor uit. Tijdens ons Virtueel Inhouse Event krijg je vanaf je laptop, tablet of computer een prima indruk van ons en onze organisatie. En dat op een innovatieve én leuke manier.

Log in op een moment dat jóu uitkomt. Bekijk de vlogs die EY medewerkers met verschillende studie achtergronden en werkzaam voor diverse afdelingen hebben gemaakt over hun werk en ontdek hoe breed en veelzijdig onze organisatie is.

Bekijk ook de skype for business gesprekken met onze collega’s in het buitenland. Laat je uitgebreid informeren over het sollicitatieproces. Of neem deel aan een live chatsessie met onze recruiters en andere medewerkers.

Vanaf je bank of keukentafel krijg je zo een prima indruk van wie wij zijn en ontdek je tegelijkertijd wat je met jouw achtergrond, studie en talent bij EY kunt doen en bereiken. Je zult zien: dat is meer dan je denkt.

Het Virtueel Event is van 1 februari tot en met 15 februari 2018 geopend. Daarnaast zijn er speciale momenten waarop je deel kan nemen aan een live chatsessie met onze recruiters en andere medewerkers.

De live chatsessies vinden op de volgende momenten plaats.

Het Virtueel Inhouse Event en de live chatsessies vinden op de volgende momenten plaats:

  • 7 februari van 10.00 – 13.00 uur
  • 12 februari van 16.00 – 19.00 uur
  • 14 februari van 13.00 – 16.00 uur

Ben je student aan de universiteit en geïnteresseerd in EY? Doe dan mee. Registreren kan via deze link. Na jouw registratie ontvang je per mail een persoonlijke inlogcode.

Wil je sowieso meer weten over werken bij EY of een van onze andere recruitment events, ga dan naar onze carrièresite.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 01 februari 2018

Inschrijven voor: 01 februari 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online