UniPartners Experience 2017

Bedrijf
Datum
02 maart 2018
Inschrijven voor
25 januari 2018
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Woerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij klaar om kennis te maken met je toekomstige werkgever? Kom dan op 2 maart naar de UniPartners Experience in Utrecht!

Dit jaar wordt voor de 10e keer de UniPartners Experience georganiseerd. Dit is een landelijk recruitment evenement dat universitaire topstudenten in contact brengt met toonaangevende bedrijven door middel van trainingen, bedrijfspresentaties en speeddates. De voorkeur van zowel het bedrijf als de student vormt de basis voor een kwalitatieve match. Tijdens de Experience zal er zowel op formele als op informele wijze de mogelijkheid zijn om met 5 toonaangevende bedrijven in contact te komen. Voor een impressie van vorig jaar, zie onderstaande aftermovie.

Dagprogramma

09:00 Inloop
09:30 Inspirerende spreker
10:30 Professionele training
12:00 Pauze
12:30 Eerste bedrijfspresentatie
13:00 Lunch
14:00 Tweede bedrijfspresentatie
14:30 Speeddates & Informatiemarkt
16:30 Borrel

De deelnemers worden door de professionele trainingsbureaus Kenneth Smit, Qompas en Young Colfield zo goed mogelijk voorbereid op het ontmoeten van potentiële werkgevers. De trainingen kunnen bijvoorbeeld gaan over solliciteren, het managen van je eerste indruk en het houden van je eerste gesprek.

Gedurende de dag zullen de volgende bedrijven aanwezig zijn om mee in contact te komen: NS, Alpha Financial Markets Consulting, Hot Item, PwC en Capgemini. De deelnemers luisteren naar twee bedrijfspresentaties van deze bedrijven, waarna speeddates zullen volgen met dezelfde bedrijven. Na afloop hebben de bedrijven zo een compleet beeld van jou en jij van hen.

Praktische informatie

  • 2 maart 2018
  • 09:00-17:30
  • Kasteel Woerden
  • Gratis deelname

Event informatie

Bedrijf: UniPartners

Datum: 02 maart 2018

Inschrijven voor: 25 januari 2018

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Woerden