Training beoordelingsgesprekken

Bedrijf
Datum
17 april 2018
Inschrijven voor
16 april 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De jaarlijkse beoordelingsgesprekken zijn een belangrijk instrument om te werken aan de inzetbaarheid en het verbeteren van het functioneren van uw medewerkers. Toch worden deze gesprekken door leidinggevenden ervaren als een verplichting en gezien als een tijdrovende klus. Door een goede voorbereiding en met de juiste vaardigheden kunt u deze gesprekken juist inzetten om uw leven als leidinggevende eenvoudiger te maken. Een goede voorbereiding en vastlegging van beoordelingsgesprekken is ook van belang bij een eventuele dossieropbouw ingeval van een onvoldoende functionerende medewerker.

Tijdens de training gaan we in op alle aspecten van een beoordelingsgesprek. Van de voorbereiding, de opbouw van het gesprek en het geven van positieve feedback tot aan het bespreekbaar maken van verbeterpunten, het maken van afspraken en het stellen van ambitieuze doelen samen met de medewerker. Tevens bespreken we de kern van motiverende gespreksvoering en oefenen we de omgang met weerstand.

Ten slotte gaan we in op de (wijze van) dossieropbouw en het doel daarvan. Wat dient u ten minste vast te leggen? Welke afspraken dienen helder te worden gecommuniceerd? Welke stappen dient u ten minste te zetten, alvorens een eventuele ontslagprocedure in een dergelijke situatie succesvol zou kunnen zijn?

Opzet training

De training is praktisch opgezet en bestaat uit een combinatie van theorie en oefening. Bij de oefeningen krijgt u praktische handvatten en feedback op uzelf. Het verbeteren van uw beoordelingsgesprekken begint namelijk bij het zelf leren feedback ontvangen en integreren in de praktijk. Met een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers is er voldoende ruimte voor interactie en leren van elkaar.

Na deze training

  • Voelt u zich zekerder in het voeren van de beoordelingsgesprekken.
  • Bereikt u meer resultaat met uw team doordat u goede afspraken maakt en deze afspraken ook gaat monitoren.

Voor wie? 

Leidinggevenden, managers, PO-functionarissen en HR adviseurs die beoordelings- en/of functioneringsgesprekken voeren.

Over de docenten

De training wordt verzorgd door drs. Esther Koeman of Susan van der Heijden. Esther en Susan zijn beide HR-consultants. Beiden zijn werkzaam bij Baker Tilly Berk Employment Advisory.

Datum 

  • 17 april 2018

Tijd

Deze training duurt één dag (09.00 – 17.00 uur).

Locatie

De trainingen kunnen inhouse worden verzorgd of op één van de locaties van Baker Tilly Berk.

Kosten

€ 275 per deelnemer

Vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur een e-mail naar de collega's van Baker Tilly Berk Employment Advisory. 

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 17 april 2018

Inschrijven voor: 16 april 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam