Training opbouw personeelsdossier

Bedrijf
Datum
25 januari 2018
Inschrijven voor
24 januari 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

U neemt een medewerker aan met het volste vertrouwen op een goede samenwerking. Wat als die persoon niet op de juiste plek zit? Of een medewerker presteert niet zoals verwacht? Een conflict met de betreffende medewerker kan dan snel ontstaan. Een goed opgebouwd personeelsdossier helpt dan om miscommunicatie te voorkomen, maar is van cruciaal belang als u besluit afscheid te nemen van deze medewerker.

Tijdens de training nemen wij met u door welke stappen gezet moeten worden om een gedegen personeelsdossier op te bouwen. Wij wijzen u op het belang van vastleggen van informatie, zoals over het (dis)functioneren en (ongewenst) gedrag. Ook gaan we in op hoe u het beste met uw medewerker kunt communiceren. Hoe direct mag of moet u zelfs zijn? We leggen uit waarom een medewerker altijd de gelegenheid moet krijgen om te verbeteren en hoeveel tijd hij daarvoor heeft. U leert ook wanneer u voldoende heeft gedaan als werkgever. Wat als u toch besluit om zonder (gedegen) dossier over te gaan tot ontslag? We laten zien wat de verschillen zijn tussen een ontslag met en zonder een dossier dat voldoende op orde is.

Doelgroep

HR-managers en andere managers die met personeelszaken zijn belast.

Opzet training

De training is praktisch opgezet en bestaat uit een combinatie van theorie en interactie. De training biedt u daarnaast voldoende ruimte voor (de behandeling van) uw eigen praktijkvragen.

Over de docenten

  • Drs. Esther Koeman is HR-consultant bij Baker Tilly Berk Employment Advisory en ondersteunt werkgevers en leidinggevenden al jaren bij het voeren van goede, motiverende gesprekken.
  • Vanuit haar rol als senior arbeidsrechtjurist kijkt mr. Simone Koolwijk niet alleen naar het juridische kader maar juist ook naar de praktische belangen van haar cliënten. Simone begeleidt werkgevers onder andere bij reorganisaties en adviseert in individuele ontslagdossiers.
  • Mr. Lisa Pieters is arbeidsrechtjurist bij Baker Tilly Berk Employment Advisory en ondersteunt werkgevers en HR managers al jaren bij het beantwoorden en begeleiden van alle voorkomende arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Datum:

  • 25 januari 2018 (Eindhoven)
  • 8 februari (Almelo)

De training kan ook inhouse worden verzorgd.

Tijd

Deze training is van 13.30 tot 17.00 uur.

Kosten

€225 per deelnemer

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 25 januari 2018

Inschrijven voor: 24 januari 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam