ITS Masterclasses - Amsterdam

Bedrijf
EY
Datum
06 december 2017
Inschrijven voor
24 november 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij een Master student Fiscale Economie of Fiscaal Recht en heb jij affiniteit met grensoverschrijdend zaken doen, (internationale) vennootschapsbelasting en verdragstoepassing? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Het International Tax Services teams van EY organiseren de ITS Masterclass in Eindhoven (3-nov), Rotterdam (1-dec) en Amsterdam (6-dec) die jou een kijkje in de keuken geeft in onze internationale praktijk. Tijdens deze Masterclasses zal er door het ITS team in worden gegaan op een actueel, internationaal onderwerp, waarna jij kunt laten zien hoe je te werk gaat en de net opgedane kennis in de praktijk toepast. De manier om bij een van de ITS teams een werkstudentschap te bemachtigen!  

Het middagprogramma zal rond een uur of 13.00uur van start gaan en wordt uiteraard afgesloten met een borrel. Het is dus de ideale mogelijkheid om een ITS team te leren kennen. 

Studeer jij Fiscale Economie of Fiscaal Recht en ben je een Master student? Schrijf je dan in voor het kantoor van jouw voorkeur.

Je ontvangt bericht van ons of je geselecteerd bent of niet in de week van de sluiting van de inschrijvingen.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 06 december 2017

Inschrijven voor: 24 november 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam